Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен iPad mini Apple исфрлија и четврт iPad со побрз процесор A6X, дополнителен GPU процесор и LTE, другите спецификации се истиДа не мислиш на iPad mini?
Грешка си бато. Hа оваа понова верзија со A6X процесор е додаден + Retina дисплеј. Ова не е iPad 4Освен iPad mini Apple исфрлија и четврт iPad со побрз процесор A6X, дополнителен GPU процесор и LTE, другите спецификации се исти
Грешка си бато. Hа оваа понова верзија со A6X процесор е додаден + Retina дисплеј. Ова не е iPad 4
Што ќе ти е 4-ка...прво тој конекторот е тотално некомпатибилен со сите акцесории до сега, второ таа разлика во процесор нема да ја осетиш а ќе платиш доста пари. Затоа земи си 3-че и накриви си ја капатаЗдраво, да не знаете негде да почнал кај нас да се продава новиов iPad 4? Во Сет го има, ама само до 32ГБ и не е LTE.
Грешка си бато. Hа оваа понова верзија со A6X процесор е додаден + Retina дисплеј. Ова не е iPad 4
Што ќе ти е 4-ка...прво тој конекторот е тотално некомпатибилен со сите акцесории до сега, второ таа разлика во процесор нема да ја осетиш а ќе платиш доста пари. Затоа земи си 3-че и накриви си ја капата![]()
Retina дисплеј има и тројката
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 22:26 ---
Со конекторот немам проблем зашто немам некои посебни акцесоари. Мене реално ми е за конективноста зошто викаат дека 4-ката има подобар Wi-Fi сензор и LTE. За процесорот не знам, други што го земаа пагаат у несвес, ама не верувам дека е до толку...
Што ќе ти е LTE кога кај нас нема?Retina дисплеј има и тројката
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 22:26 ---
Со конекторот немам проблем зашто немам некои посебни акцесоари. Мене реално ми е за конективноста зошто викаат дека 4-ката има подобар Wi-Fi сензор и LTE. За процесорот не знам, други што го земаа пагаат у несвес, ама не верувам дека е до толку...
Не.а LTE работи за македонија?
Планираш да симињаш торенти на iPad? Или едноставно не ти се свиѓа како отвараат страни двојката и тројката?
Што е толку битно вифи-то?
Што ќе ти е LTE кога кај нас нема?
Не.
Кај нас нема ни асален 3Г не пак LTE.
Што ќе ти е LTE кога кај нас нема?
Не.
Кај нас нема ни асален 3Г не пак LTE.
И Ајпад 3 ќе ти заврши работа разликата меѓу 3 и 4-ка е само процесорот и џекови-портови и ништо појќе еве јас користам ајпад 3 и пред некое време си мислев апгрејд за 4-ката ама гледам под хаубата (фигуративно) е мала разлика само што е тјуниран така не вреди да се мислам и да се малтретирам и си терам ајпад 3-кава бидејќи сум задоволен освен iOS-от што не е скроен за мене ами андроид ми лежи убаво
Патем NFC и LTE се слични нешто како 3G и 4G
кај нас во МК едвај тераме со 3G,а камо ли NFC и LTE
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
Чиста тема за курчење, тој не знае дали има разлика меѓу 2 и 4 на wifi а прашува, тотално не потребно, не знам зошто овакви теми се отвараат, или овакви мислења се пишуваат.
Исто како јас да прашам, да земам две GTX 690 sli или и една ќе ми врши работа ? А да немам појма за што ќе ја користам, или па работа да ми брка 630 ка а јас за 690 да се курчам, пак ќе кажам не можам да го сватам тој што ја отворил темава, али ај