Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можевме да ја градиме Македонија како што треба од почетокот беа направени грешки кои со тек на време стануваат се поголеми ТАКА ДА ВЕЌЕ СМЕ НА ПАТ ОД КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАЌАМЕ.
Љаеш НЕ касаш !

Никогаш не било посегнато по населението, идеологијата на ОНА била да се бори против институциите.................
1997- што се случи?
Исчезнати македонци,малтретирани градежни работници,си динамит дигнати чуварите бриони,затворање на липковската брана...да во се мочам на идеологијата.

abe ti budala si ili se pravis deka si budala coveku ne ja sporeduvaj germanija so makedonija ili jugoslavija dali toa go razbiras. jas sum roden ovde moite dedovci se rodeni tuka i jas nemozam da se skoluvam na moj majcin jazik. a vo germanija e drugo jas tamo sum otisol da pecalam znaci ne sum drzavjanin na ona drzava. razbra li sea . a za vo jugoslavia kako sme ziveele nie nemoj mene da mi kazes posto uste si mlad ne znaes nisto . cao
Женско сум, кај нас и женските смеат да користат интернет :unsure:
Дали ти разбираш дека дома можеш да си збориш кој јазик сакаш, официјалниот јазик на земјата е тој на кој треба да се образуваш? Знаеш колку Мексиканци има во САД? Знаеш колку од нив учат на шпански? 0.

Кога сте веќе кај педофилијата на пример во Скопје има регистрирани 10 православни и 6 муслимани. Е сега вадете проценти спрема население.
Однос спрема брат и сестра се викаше инцест?Пунто заборавил изгледа.

жжСакаш да кажеш дека сите 33% невработени треба да веатбрат и слават туѓи држзави?

Нејќе он ништо да каже:P

Тоа што му кажале у џамија, тоа кажуе.

Му рекле дека нема работа оти го дискриминираат каурите и тоа ќе го пренесува на поколенијата.

Ако му речат у име на Алах дека нема работа и дека така треба тогаш со песна ќе го прифати тоа.

Ах, Лоботомија - заебана работа.

Не можевме да ја градиме Македонија како што треба од почетокот беа направени грешки кои со тек на време стануваат се поголеми ТАКА ДА ВЕЌЕ СМЕ НА ПАТ ОД КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАЌАМЕ.
И мене така ми изгледа работава.Туку шо е планот,ќе се оди прво на федерализација или дирекно ќе се прогласи независност?

Смрт Албанци, мртов албанец добар албанец, гниди, смрдливи, шклонци, шпонови, шошонци...........

дали овие се зборовите како тест за да станеш патриот на библиска Македонија?
Какви се овие глупости и што имаат врска со мојот пост? Нешто погрешно си разбрал.

сум живеел и во чаир и во центар и во аеродром, и не сум имал проблем со националната и верската припадност. но сега ИМАМ и тоа исклучиво заради вас Албанците. а имам другар на кого му викам албанец и тој не се лути. и тој се гади од вас а воедно и од самиот себеси што ја носи етикетата албанец, срам му е од вас. но тоа не го спречува да продолжи да живее со другите луѓе и гледа светот без узди. од тука, само един4о покажа дека цивилизаран пристап на работите. секоја чест на тебе и татко ти. а вие? вие одма го обележавте ко издајник. не сте нормални.
него сега ми текна една игра. се вика втора светска војна. јас ке бидам нацистот а вие евретите.:pos:и гасни комори ќе ви направам да биде ефектот појак

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom