M
Muranyi
Гостин
Љаеш НЕ касаш !Не можевме да ја градиме Македонија како што треба од почетокот беа направени грешки кои со тек на време стануваат се поголеми ТАКА ДА ВЕЌЕ СМЕ НА ПАТ ОД КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАЌАМЕ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Љаеш НЕ касаш !Не можевме да ја градиме Македонија како што треба од почетокот беа направени грешки кои со тек на време стануваат се поголеми ТАКА ДА ВЕЌЕ СМЕ НА ПАТ ОД КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАЌАМЕ.
Исчезнати македонци,малтретирани градежни работници,си динамит дигнати чуварите бриони,затворање на липковската брана...да во се мочам на идеологијата.Никогаш не било посегнато по населението, идеологијата на ОНА била да се бори против институциите.................
1997- што се случи?
Секако добро си прочитал тоа важи за тебе и твоите другари тукаЉаеш НЕ касаш !
Секако добро си прочитал тоа важи за тебе и твоите другари тука![]()
Љаеш НЕ касаш !Секако добро си прочитал тоа важи за тебе и твоите другари тука![]()
Женско сум, кај нас и женските смеат да користат интернетabe ti budala si ili se pravis deka si budala coveku ne ja sporeduvaj germanija so makedonija ili jugoslavija dali toa go razbiras. jas sum roden ovde moite dedovci se rodeni tuka i jas nemozam da se skoluvam na moj majcin jazik. a vo germanija e drugo jas tamo sum otisol da pecalam znaci ne sum drzavjanin na ona drzava. razbra li sea . a za vo jugoslavia kako sme ziveele nie nemoj mene da mi kazes posto uste si mlad ne znaes nisto . cao
Однос спрема брат и сестра се викаше инцест?Пунто заборавил изгледа.Кога сте веќе кај педофилијата на пример во Скопје има регистрирани 10 православни и 6 муслимани. Е сега вадете проценти спрема население.
уффффффф ми ги читаш мислите ај на спиење сега достаОставете го Аљбанезо, не му донеле торта од Тирана, па сега се истура на нас...
А да му пратиме еднаТУЉУМБА да смири нерви?Оставете го Аљбанезо, не му донеле торта од Тирана, па сега се истура на нас...
жжСакаш да кажеш дека сите 33% невработени треба да веатбрат и слават туѓи држзави?
Какво спиење бе, ти во моја држава ќе ми кажуваш што да правамуффффффф ми ги читаш мислите ај на спиење сега доста
И мене така ми изгледа работава.Туку шо е планот,ќе се оди прво на федерализација или дирекно ќе се прогласи независност?Не можевме да ја градиме Македонија како што треба од почетокот беа направени грешки кои со тек на време стануваат се поголеми ТАКА ДА ВЕЌЕ СМЕ НА ПАТ ОД КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАЌАМЕ.
Какви се овие глупости и што имаат врска со мојот пост? Нешто погрешно си разбрал.Смрт Албанци, мртов албанец добар албанец, гниди, смрдливи, шклонци, шпонови, шошонци...........
дали овие се зборовите како тест за да станеш патриот на библиска Македонија?