ne me teraj da iam pak banАј пиле пини ми од бардачево..![]()
a da mi se kacis pod stomachevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne me teraj da iam pak banАј пиле пини ми од бардачево..![]()
ahahahha ova shto go slushnav sega navistina me skina od smeja.
gledam janko "jadi burek" i eden gledac za gjergj kastrioti rece deka ima makedonska krv ,ahahhaha![]()
Кога сте веќе кај педофилијата на пример во Скопје има регистрирани 10 православни и 6 муслимани. Е сега вадете проценти спрема население.
Не се љути бе одма деген,не знаеш да се заебаваш.. -.- :*ne me teraj da iam pak ban
a da mi se kacis pod stomachevo
ne v greska si Makedonija e moja tatkovina kolku e i tvoja ja pocituvam. gi plakam site smetki redovno poresot go plakam redovno. no ona ne me pocituva mene. visoko obrazoven. zavrseno imam ekonomsko, vo STULOVIOT UNIVERZITET. A NEMAM RABOTA SKORO 4 GODINI. rabra li sea kaj e razlikava ti pametnjaku.Ма што изнакажа сега
Не си шфајцарец, туку странец.
МАкеоднија ти е татковина. Ама ти не ја сакаш, и не се трудиш за нејзиниот напредок.
За што сте квалификувани вие?
ПАзи пукање со калашњиков на свадби и у шума, шверцање дрога, излагање на протести да с ебранат убијци на деца, убивање каури и слично не се сметаат за кавлификации, за добар работа.
Со горенаведените квалификации можеш д абидеш само пратеник или евентуално у администраицја, ништо друго.
Имам и тоа какво оправдување. Јас не посегнав по пушка во 2001. и не убивав Албанци. Од тогаш па навака, албанците се должни на оваа држава и на Македонскиот народ, затоа што пукаа врз своите сограѓани. Реакцијата на Македонскиот народ е разбирлива, сосема разбирлива...
МАкеоднија ти е татковина. Ама ти не ја сакаш, и не се трудиш за нејзиниот напредок
ne v greska si Makedonija e moja tatkovina kolku e i tvoja ja pocituvam. gi plakam site smetki redovno poresot go plakam redovno. no ona ne me pocituva mene. visoko obrazoven. zavrseno imam ekonomsko, vo STULOVIOT UNIVERZITET. A NEMAM RABOTA SKORO 4 GODINI. rabra li sea kaj e razlikava ti pametnjaku.
Никогаш не било посегнато по населението, идеологијата на ОНА била да се бори против институциите.................
1997- што се случи?
Не е баш така има тројца албанци6 роми
Не се љутам ширам обостран комплиментНе се љути бе одма деген,не знаеш да се заебаваш.. -.- :*![]()
РАзбрав бе у Штуловиот е.
Шо не си завршил на Кирил и Методиј?[/quEve ti moj dragi sograganinu kaj e razlikata megu tebe i mene zasto tvojot prv zbor odma me potsetuva na diskriminacija.
Шо не си завршил на Кирил и Методиј?
a stuloviot neli se naoga vo makedonija i vo makedonska teritorija. znaci ti stuloviot univerzitet i kiril i metodi gi sporeduvas so toa deka edniot e albanski a drugiot makedonski;/.
ne v greska si Makedonija e moja tatkovina kolku e i tvoja ja pocituvam. gi plakam site smetki redovno poresot go plakam redovno. no ona ne me pocituva mene. visoko obrazoven. zavrseno imam ekonomsko, vo STULOVIOT UNIVERZITET. A NEMAM RABOTA SKORO 4 GODINI. rabra li sea kaj e razlikava ti pametnjaku.