Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бара Иванов во Албанија ?
Они се во Албанија , какви планови имаш за себе , се гледаш ли во 2013-та како жител на АлбанијаСо вакви ли соживот бе да градиме,со овие ли?
(Би ви препорачал на сите,да не ве мрзи и да го изгледате видеото со тортата)
Нема што да бара Иванов таму, албанците ја претставуваат Македонија таму Ахмети и Бесими
Само во Скопје и околината има над 200 000 албанци па ај сега не е темата за тоа него нема друго чаре или тој или тој
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 23:10 ---
Нема што да бара Иванов, таму албанците ја претставуваат Македонија таму Ахмети и Бесими
da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.Ние би прифатиле соживот кога вие би ги исполнувале условите за тоа. Како да прифатиме да ве пикаат во сите институции кога единствена квалификација ви е рамковниот договор? Како да прифатиме вие да не напаѓате, тепате, исмејувате кај стигнете и за тоа никој да не реагира, а кога некој Македонец ќе направи било што, па макар и на криво да погледне некој од вашите, веднаш се крева фама околу тоа? Како да прифатиме вашите криминалци да се пуштаат од затвор затоа што вие се заканувате дека че го паљите со бензин?
Моментот кога ќе престанете со насилното однесување и улогата на жртви ние ќе ве прифатиме без проблем. Како до пред некоја година живеевме во слога? Туку на вас ви текна дека сакате повеќе и за ваша среќа, а наша трагедија не наидовте на посилен отпор кој ќе ви покаже каде ви е местото додека да се цивилизирате. До тогаш, не барајте соживот, тоа што го барате не е соживот туку неправедна окупација на сите сфери на нашите животи.
Да јаде торта и да слуша шота :р
Не е арно да откаже присутство на ваков важен ден , заради едно јајце и запалените знамиња.
Тоа не е дело на Бериша туку на екстремни индивидуалци.
И во Македонија се палеле албански знамиња , и што.
Тоа не беше причината , нешто друго е во прашање.
Не е за џабе, со само едно парче торта од навидум обичен Албанац се претвораш у Шчипоња.Ме заболе стап. Се степале за торта ?
d
da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.
Да јаде торта и да слуша шота :р
Не е арно да откаже присутство на ваков важен ден , заради едно јајце и запалените знамиња.
Тоа не е дело на Бериша туку на екстремни индивидуалци.
И во Македонија се палеле албански знамиња , и што.
Тоа не беше причината , нешто друго е во прашање.
Или Мајка Тереза скопјанка, за некои дури пола македонка, замислете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d
da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.
Важен ден е за Албанија и за албанците, останатите даваме zero fucks. Апсолутно, порано се правдавте со ,,не сум видел, сме биле со деца во подрум'', а денес модерната форма е ,,екстремни индивидуалци''. Така беше и со тие што тепале деца во Чаир и што влечеле Македонски знамиња по земја, јеп, екстремни изолирани случаеви. И типов од ИВЗ да не е случајно екстремен индивидуалец?
Палењето знамиња и фрлањето јајца се доволна причина. Кога ќе се научат на цивилизирано понашање, може ќе ги удостоиме со наше присуство :p
па сега заради неколку педофили, да не треба и тебе да те затвориме