Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што бара Иванов во Албанија ?

Да јаде торта и да слуша шота :р

Не е арно да откаже присутство на ваков важен ден , заради едно јајце и запалените знамиња.
Тоа не е дело на Бериша туку на екстремни индивидуалци.

И во Македонија се палеле албански знамиња , и што.

Тоа не беше причината , нешто друго е во прашање.

Со вакви ли соживот бе да градиме,со овие ли?
(Би ви препорачал на сите,да не ве мрзи и да го изгледате видеото со тортата)
Они се во Албанија , какви планови имаш за себе , се гледаш ли во 2013-та како жител на Албанија :P
Во Тирана денеска имаше мноооогу народ (рачунај самиот град има 700.000 жители плус од цела Албанија и Балкан имало гости).
Е сега ќе се најдат едно 100 вакви како на видеото. :)

Само во Скопје и околината има над 200 000 албанци па ај сега не е темата за тоа него нема друго чаре или тој или тој
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 23:10 ---

Нема што да бара Иванов, таму албанците ја претставуваат Македонија таму Ахмети и Бесими

Не бе, не сте 200 000. По слободна проценка само у Чаир сте толку, а сосе околината сте околу 400 000.

Сосе Тетово, Гостивар и цел појас до Струга сте околу 1 200 000, најмалку.

ИМа и околу 200 000 Турци и Торбеши, 100 000 Срби, 200 000 Цигани.

И некаде околу 80 000 Македонци вкупно во државава.

Класичен апартхејд:(

80 000 Македонци тероризираат 1 200 000 следбеници на двоглавиот орел и тоа у 21 век.

d
Ние би прифатиле соживот кога вие би ги исполнувале условите за тоа. Како да прифатиме да ве пикаат во сите институции кога единствена квалификација ви е рамковниот договор? Како да прифатиме вие да не напаѓате, тепате, исмејувате кај стигнете и за тоа никој да не реагира, а кога некој Македонец ќе направи било што, па макар и на криво да погледне некој од вашите, веднаш се крева фама околу тоа? Како да прифатиме вашите криминалци да се пуштаат од затвор затоа што вие се заканувате дека че го паљите со бензин?
Моментот кога ќе престанете со насилното однесување и улогата на жртви ние ќе ве прифатиме без проблем. Како до пред некоја година живеевме во слога? Туку на вас ви текна дека сакате повеќе и за ваша среќа, а наша трагедија не наидовте на посилен отпор кој ќе ви покаже каде ви е местото додека да се цивилизирате. До тогаш, не барајте соживот, тоа што го барате не е соживот туку неправедна окупација на сите сфери на нашите животи.
da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.

Не е арно да откаже присутство на ваков важен ден , заради едно јајце и запалените знамиња.

еве ја причината -
„Во Валона, за нејзините граѓани, за Исмаил Кемал Влора и другите борци на нацијата, кои во овој вечен град на 28 ноември 1912 година ја прогласија независноста на Албанија, на сите албански територии од Превеза до Прешево, од Скопје до Подгорица. Вечна почит кон таткото на независноста на Албанија, Исмаил Кемал Влора, луѓето што го потпишаа чинот на прогласување независност, граѓаните на Валона во Албанија и сите! Среќна 100-годишнина - рекол Бериша во својот говор.

Абе ало бе,видете го циркузов после цацко крив зашто пештерци,планинци,хиени,неандерталци па ние за вас Германци сме во култура на однесување.

d

da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.

caooooooooooooooooooooooooooooo

Важен ден е за Албанија и за албанците, останатите даваме zero fucks. Апсолутно, порано се правдавте со ,,не сум видел, сме биле со деца во подрум'', а денес модерната форма е ,,екстремни индивидуалци''. Така беше и со тие што тепале деца во Чаир и што влечеле Македонски знамиња по земја, јеп, екстремни изолирани случаеви. И типов од ИВЗ да не е случајно екстремен индивидуалец?

Палењето знамиња и фрлањето јајца се доволна причина. Кога ќе се научат на цивилизирано понашање, може ќе ги удостоиме со наше присуство :p

Или Мајка Тереза скопјанка, за некои дури пола македонка, замислете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мајка Тереза? Истата Мајка Тереза што ги учеше луѓето дека само нивниот замислен невидлив пријател може да ги излекува и дека треба единствено да се молат? Таа Мајка Тереза?

ne znaem jas koj go prekina popisot da ne se odrzuva vo makedonija. posto koga ke imame popis ke izleze vo videlina deka 400iladi makedonci stanale bugari, i 150iladi serbi. no jbg. kako so rekov vie ste naj pametniot narod . nema sto bravo na vas hhahahahahah

d

На кој јазик збори и учи роднината твој у Швицарска или Немачка?

Истиот тој роднина таму работи како директор или водоинсталатер, поштуе закони или излага со пушка на Женевско езеро или пред Берлински зид?

ТИе таму роднините твој у Швицарска и Немачка со рамковен ли најдоа работа, па од нива и копање компир станаа администрација?

Важен ден е за Албанија и за албанците, останатите даваме zero fucks. Апсолутно, порано се правдавте со ,,не сум видел, сме биле со деца во подрум'', а денес модерната форма е ,,екстремни индивидуалци''. Така беше и со тие што тепале деца во Чаир и што влечеле Македонски знамиња по земја, јеп, екстремни изолирани случаеви. И типов од ИВЗ да не е случајно екстремен индивидуалец?

Палењето знамиња и фрлањето јајца се доволна причина. Кога ќе се научат на цивилизирано понашање, може ќе ги удостоиме со наше присуство :p

па сега заради неколку педофили, да не треба и тебе да те затвориме

па сега заради неколку педофили, да не треба и тебе да те затвориме

Неколку? Во Гостивар ,,неколку'' Албанци демолираа продавници и извикуваа Каурски пички? Во Скопје ,,неколку'' Албанци на простести извикуваа Етничка Албанија и Смрт за Каури? Неколку, неколку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom