- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!
втора рунда?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!
кога велам 2-ра дунда , говорам за Борците Македонци кои го дадова својот живот бранејки ја својата татковина. Одговори ми на прашањето Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!втора рунда?![]()
Вие сте најмешан народ со Турците на Балканот.Еден куп бракови во Македонија има помеѓу Турци и Албанци, а и Албанци и Босанци(кои се Словени btw) .Во Турција сите Албанци веќе се измешаа со Турците и се асимилираа втора и трета генерација во Турци.
Македонците се мешани со Срби нормално.Важно се мешаме со белци и европјани, а не со Турци и азијати.Има голема разлика.
Затоа што Грците не дозволуваат никој да ги подјебава со спуштен кур..Зашто во Грција не не прославувате 100 години независна албанија и зашто не дигнавте ниту едно знаме во Грција ? На сите илегални мапи што ги правите за голема албанија или етничка, имате обележено територии од Грција ? одговорете ми зашто не дадова на вести во Грција прославување на албанија 100 години независност на албанците во Грција !
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 20:30 ---
кога велам 2-ра дунда , говорам за Борците Македонци кои го дадова својот живот бранејки ја својата татковина. Одговори ми на прашањето Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!
Зашто во Грција не не прославувате 100 години независна албанија и зашто не дигнавте ниту едно знаме во Грција ? На сите илегални мапи што ги правите за голема албанија или етничка, имате обележено територии од Грција ? одговорете ми зашто не дадова на вести во Грција прославување на албанија 100 години независност на албанците во Грција !
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 20:30 ---
кога велам 2-ра дунда , говорам за Борците Македонци кои го дадова својот живот бранејки ја својата татковина. Одговори ми на прашањето Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!
Одговори ни на прашањето не ми врти тема, Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!Опушти се, тоа беше само како би било јас да размислам како тебе...........
Јас лично и се восхитувам на грчката цивилизација, но ја мразам поради националистичкото владеење, заради многуте убиства, за асимилирањето на албанците итн.........
Со Грција треба по полека, таа има голема меѓународна подршка, кај нив сигурно ќе славиме 110 годишнина можеби јас лично првпат ќе учевствувам во таква прослава............
Дали си слушал дека во Грција анјмногу има албански мигранти??????//
А, ти дали си слушнал дека најголем капитал во Албанија е грчкиот и дека најголемиот православен храм што моментално се гради во Тирана е од страна на Грчката православна црква?Опушти се, тоа беше само како би било јас да размислам како тебе...........
Јас лично и се восхитувам на грчката цивилизација, но ја мразам поради националистичкото владеење, заради многуте убиства, за асимилирањето на албанците итн.........
Со Грција треба по полека, таа има голема меѓународна подршка, кај нив сигурно ќе славиме 110 годишнина можеби јас лично првпат ќе учевствувам во таква прослава............
Дали си слушал дека во Грција анјмногу има албански мигранти??????//
Сериозен си дека 150 000 можат да се тепаат со 1000 000 ?Ова е закана?
Значи ние сега да завршиме со вас додека Америка е светска сила, ако веќе не го оравиме тоа.......
Очекуваш Кина да ти помогне??? Русија????
Англија ќе потоне????????
Деца................
Убаво си кажуваш, само на сила и знаете, јас мирен начин низ годиниве не видов. Да не знаеше за буџет и администрација па да ми продаваш басни овде, али многу добро знаеш дека бројката на Македонци не се намалува туку се дуплира со Албанци. За жал повеќето седат дома и земаат плата или фотокопираат низ канцеларии.
Преку гз ни ја извадивте таа правична застапеност, да не ја немате сеуште? А економска дискриминација ќе има кога ќе плаќате регуларно даноци, наместо да правите дупли фактури. Тогаш ќе имаш лице да бараш економска недискриминација.
Одговори ни на прашањето не ми врти тема, Кога велиш "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!
Не пријателе не, чекај ние кога ќе почнеме борчот да си го наплаќаме.Веќе сме завршеле со вас, сме постигнале што ни треба........................
Нека одговори брат што сакаше да каже со тоа "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!Сериозен си дека 150 000 можат да се тепаат со 1000 000 ?
Сериозно мислиш дека за една вечер не може да биде завршено албанското прашање на брзинка ?
Сериозно мислиш дека вака зимно време е тешко да се истумбаат цистерни полни со хлор во населени места каде што 90% се албанци ? Сериозно мислиш дека не можат да бидат купени и платени 5/6 бомбардери да удрат еден тепих кој би траел максимум 30 минути и за векови да ве снема од овде ?
Сериозен си кога мислиш дека кога правите митинг некаде така убаво збрани никој не може да ве подбере и од 18 % за пола сат да ве направи 0,01 % ?
Само пази после што и да биде НЕ Е БИТНО тебе ќе те нема.
Погледни во раце чиво знаме вееш и ќе ти биде јасно дали е оваа земја е твоја или си гостин.Ништо, на расизмот со расизам се враќа. Кога некој се нашол у моја земја да ми кажува дека сум гостин.
Кога велиш "сме завршиле со вас" што сакаш со тоа да кажеш , те замолуваме да бидеш прецизен во коментарите за да можеме да те разбереме !Веќе сме завршеле со вас, сме постигнале што ни треба........................
Што сака да каже со тоа сега јас ќе ти кажам, америка моментално има интереси од нив, знаат дека нема за долго да ги имаат и дека ќе ги снајде исти кур како и авганистанците.Пошто никој кој што го подржувалаа таа јебана америка не останал љунфер а богами нема ни шпоновиве.Нека одговори б рат што сакаше да каже со тоа "да завршиме со вас додека Америка е светска сила" што сакаш со тоа да кажеш?!