Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Ве жалам Скопјанчишта и за цените, и за квалитетот.
Не знам, не дека се многу боље, ама за 7мица се измислени.Еднаш јадев пред неколку месеца и се изнајадов леб за сите пари (не го ни дојадов), до душа многу компири ставаат, ама и плескавицата им е некако без вкус.
Хигиената во Жу-Жу Бургер е на 0! Исто и професионалноста на вработените. Глупи провинцијалки, кај неписмени, кај нашле работа, па уште и се жалат цело време! И не само тоа, им бараш вода, и ти го глуши к*рот. После 10 минути ќе ти ја донесе!Не знам, не дека се многу боље, ама за 7мица се измислени.
Ем сосови ти даваат, ем лебот иако е чкарт, боље е од 7мица.
Плус, имаш повеќе компири него седмица (исти квалитет се и двете) и плескавицата иако не ја бива, пак ќе подобра него оваа на 7мица.
Башка, односот на дигнатост од 7мица го нема, па да те третираат ко гомно и пак да се тепаш да им купуваш, стварно треба да си глуп.![]()
Колку да знаеш во седмица до сега имало налмалце 7-8 труења од сендвичитеОд тој жужу што јадеш ти, имаше ПАЈАК во жолтиот сос пред некој ден. Пази што правиш.
Епа побарај ти од сите сосови и нема да ти тече од сите страни.Господ го дал говорот мислам дака знаеш да збориш ќе им речеш помалце да ти стават од сосовите.Тоа е неразумна цена за еден хамбургер.. За тие пари имам скоро 2 хамбургери во некоја друга сендвичара. Не сум јадел во седмица но сум пробал од жу-жу бургер за 120 ден, па ќе го повратев за малце. Ке му се згрози на човек од толку сосови и тој мајонез (ако може така да го наречам).
Во право си ги знам вработените во и они лично ми имаат кажано со што ги полнат.Од вили само стек и вешалица само се јаде другото им е тиња а и баска многу се скапи плус кога ќе доплатиш за компири исто како да не ти ставаат а цената е иста како со жужу или 7-ца дури и повисокаи вили и седмица се чиста соја+лебни трошки, не знам шо убавина глеаш
Кај нема од провинција пола град е со нивХигиената во Жу-Жу Бургер е на 0! Исто и професионалноста на вработените. Глупи провинцијалки, кај неписмени, кај нашле работа, па уште и се жалат цело време! И не само тоа, им бараш вода, и ти го глуши к*рот. После 10 минути ќе ти ја донесе!
вкусно еи вили и седмица се чиста соја+лебни трошки, не знам шо убавина глеаш
Види, ако гледаме од тој аспект, све е ствар на тоа колку си лаком, никој неможе да ме убеди дека 3 сендвичи дури и од таа големина нема да го заситат! пази збориме за нормално јадење и заситување, не да неможеш да дишиш - т.е. балканско јадење - прејадување, сосема доволни се, тоа што потсвеста ти вика дена не се (сугестивно) е друга работа.Не е соја во Mc, говедско е само е тешко за најадување![]()
ех не е фората заситување,ја мислам за јадење дур не се најадеш,т.е не моеш поишеВиди, ако гледаме од тој аспект, све е ствар на тоа колку си лаком, никој неможе да ме убеди дека 3 сендвичи дури и од таа големина нема да го заситат! пази збориме за нормално јадење и заситување, не да неможеш да дишиш - т.е. балканско јадење - прејадување, сосема доволни се, тоа што потсвеста ти вика дена не се (сугестивно) е друга работа.
Како можеш да го споредуваш хамбургерот во Мекдоналдс со тој во Седмица? Вкусот на плескавицата е како картонСоја на соја, не ме занима, во McDonalds, 3 за 100 ми се супер комбинација + вкусни се![]()
Не споредувам дадов пример, како и да е, картон не картон мене ми е вкусно.Како можеш да го споредуваш хамбургерот во Мекдоналдс со тој во Седмица? Вкусот на плескавицата е како картона и незнам како може бе кисели краставички да ставаат? Гревота е да споредува едно со друго.
Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.Хигиената во Жу-Жу Бургер е на 0! Исто и професионалноста на вработените. Глупи провинцијалки, кај неписмени, кај нашле работа, па уште и се жалат цело време! И не само тоа, им бараш вода, и ти го глуши к*рот. После 10 минути ќе ти ја донесе!