- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Има толку соја, колку што комшиите навечер може да ги слушнат пасатите од кај тебе домазарем има соја во месото на 7мица ?
Има толку соја, колку што комшиите навечер може да ги слушнат пасатите од кај тебе домазарем има соја во месото на 7мица ?
Од тој жужу што јадеш ти, имаше ПАЈАК во жолтиот сос пред некој ден. Пази што правиш.Седмица некако ја избегавам сега јадам во жужу во центар.Ем некако ми е поубав,има разни сосови, салати и компирите им се поубави.Седмица беа на времето сега се крш![]()
130 денари...голем еКолку е еден хамбургер во седмица и колку е голем?
130Колку е еден хамбургер во седмица и колку е голем?
Жу-Жу бургер.Абе као ја напраивте седмицава сеа ко најлоша сендвичараФакт е дека е сјебан хамбургерот али сепак хамбургерот во седмица е најдоброто нешто што можеш да го најдеш во скопје од фаст фуд рестораните.Ако мислете дека не е така,образложете каде и не ми го спомињајте вили.Јадам и ја таму ама ем не е поефтино плус не е класичен хамбургер(не верувам некој компири да става од таму
)
можда за тебе е,за повеќето не е мислам.Цената е иста а хамбургерот е некој хибрид од вили и седмица,не моеш да очекуваш да биде боље од 2те.Убаво е има специфичен вкус ама некад е ко помија да јадеш.Жу-Жу бургер.
и вили и седмица се чиста соја+лебни трошки, не знам шо убавина глеашможда за тебе е,за повеќето не е мислам.Цената е иста а хамбургерот е некој хибрид од вили и седмица,не моеш да очекуваш да биде боље од 2те.Убаво е има специфичен вкус ама некад е ко помија да јадеш.
130 денари...голем е
Но сега слават јубилеј, 25 години постоење, и по тој повод до недела цената ќе биде 100 денари![]()
Тоа е неразумна цена за еден хамбургер.. За тие пари имам скоро 2 хамбургери во некоја друга сендвичара. Не сум јадел во седмица но сум пробал од жу-жу бургер за 120 ден, па ќе го повратев за малце. Ке му се згрози на човек од толку сосови и тој мајонез (ако може така да го наречам).130али сеа не знам што е ова имале некоја промоција се било по 100 денари, колку ќе трае и зашо е ова врска немам.
Едит: БеЕмВе објасни.
Затоа како што кажа Димитар од таму сендвичот кога го јадеш е како помија... премногу сосови, патлиџан паќе го разводени лепчето тоа и готово е. Седмица е ок ако ти се погоди комбинацијата, ако ти дадат суво лепче поготово, подобро не јади. Добра ми беше мене седмица до пред 2-3 години додека не ја пумпаа плескавицата со соја толку, сега има повеќе соја отколку месо во неа, ако си склон на проблеми со желудникот а ептен сакаш да јадеш таму подобро земи си пилешко..Тоа е неразумна цена за еден хамбургер.. За тие пари имам скоро 2 хамбургери во некоја друга сендвичара. Не сум јадел во седмица но сум пробал од жу-жу бургер за 120 ден, па ќе го повратев за малце. Ке му се згрози на човек од толку сосови и тој мајонез (ако може така да го наречам).