Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре КПР 2 редно е да тепаат :)
Јас ова го викам уште од 4-5 коло, на едно 3 ливчиња најмалце ме имаат заебано така да мој совет подобро не ги играј ништо не праат ни сега, може евентуално на голови да ги ставиш:D

pa toa e so da praime kolku sansi imaa stativi , eden na eden so gomanot i sutirat nad golot , sepak e kocka ili ke zemes ili ne :facepalm:
Па сакав да кажем,зошто да играмо вакви скапани тимој,што демек ние ќе ги спасуамо:D?

Знајш шо е најтрагично? Некој од членојве го следат му ги препишуваат типовите и веруваат дека стварно разбира нешто :icon_lol:

Eптен смеа ми иди ко че мавни некој огромен пост и на крај со болд че ја пиши утакмицата јака изанализирани и та че биди Сарагоса 4+ :pos:
На утакмица на Сарагоса во животот не паднале 4 гола па не вечерва...
Него нешто ни го нема Гемблеров да ни изанализира типови за да ги ограбиме кладилниците утре...[/quote]

Јас чекам уште некоја стратегија за рулет да ми направи оти за кладилнициве веќе ме обучи максимално.
Сеа ќе дојде и ќе каже дека сарагоса не била од сигурните не е потенцирал него онака типот го истресил од ракав.Марк мај вордс.

Јас чекам уште некоја стратегија за рулет да ми направи оти за кладилнициве веќе ме обучи максимално.
Сеа ќе дојде и ќе каже дека сарагоса не била од сигурните не е потенцирал него онака типот го истресил од ракав.Марк мај вордс.
Каква стратегија за рулет ?

Каква стратегија за рулет ?
Па исто како што ми разработи системи пред 10 дена за кладилнициве.Некои со кои секако си у плус:D
Да не бидам офтопик 100 мислења еве еден тип и од мене
осасуна - хихон - 1 ама ова стварно од ракав е :pos:

у серија сум 10 дена по ред од земјата :D
за утре :
лацио - удине гољ-гољ
сандерленд - кпр гољ - гољ
гиселеј - халифакс гољ-гољ

ќе има се надевам накај 4-5 квота .

Имате голем поздрав од Португалија од мене. :D

Haters gonna hate, lovers gonna love, TheGambler ќе си добива пари на спортска. :D:D:D

Сега ќе видам дали и колку сте пишувале во врска со моите типови. Све што ќе кажам воопшто не се замарам, хејтајте, вреѓајте, љубоморете итн. I'm still gonna win money. :D Не смеев да ви го кажам супер типот за денеска на кој си земав фина паричка. :D Ќе го овековечам синглот во темата Добивка. :pos:Супер типот за денеска беше Moreirense - Sporting 4+ @ 4.00 :love: Требаше за повеќе да го пуштам, ама не ми се ситнеа стотиците евра што ги имав во мене. :pos: Слободно проверете го кодот на тикетот ако не верувате. :D

3Rhep.jpg

Воедно ја користам приликава да истакнам дека своеволно ќе си уживам и ќе паузирам од пишување типови до Нова година тука затоа што одредени членови се малери невидени. :pos: Се гледаме во 2013, а до тогаш ќе добивам и ќе си бројам пари. :D Немам намера со секого да се расправам и докажувам, типувајте си и уживајте си без мене. :D

За сите почитувачи на моето лик и дело, ако сакате да разменуваме типови пишете ми во лична порака.

images

--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:52 ---
Секогаш е вака :D кога некој ги отепува кладилнициве ( во случајов Гемблерот) другите му љубоморат :cool:
:pos::pos:
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:54 ---
Кој последен се смее, најслатко се смее. :ROFLMAO:

Не мене стварно не сте ми јасни човекот си постира типови,кој сака ќе си ѓи игра,кој не,не мора.Нели темава е за типување?еве ви доказ дека тоа што збори си го игра,ја не гледам овде никаков проблем.

Ајде и јас за прв пат да споделам некој тип...ве читам оддамна али еве сега се регистрирав па се надевам дека ке помогнам во борбата против кладилниците :pos:

Debrecen -
Nyiregyhaza 1 @1.30

Munich 1860 - Paderborn 1 @2.15

Aston Villa -
Reading 1 @2.00

Не мене стварно не сте ми јаснчовекот си постира типови,кој ска ќе си ѓи игра,кој не,не мора.Нели темава е за типување?еве ви доказ дека тоа што збори си го игра,ја не гледм овде никаков проблем.

Па така бе друже во глобала тоа што пишувам играм. Сите типови што ги пишав ги одиграв на тикет кој за жал го промашив. Но супер синглот Спортинг ме извади. :) Лесно е да се фаќа сеир после завршени утакмици, но не се замарам. :D Кога ги погодувам типовите сите ќутат и се прават наудрени, а кога ќе има лоши резултати што не зависи од мене, тука се дежурните сеирџии да го истурат бесот од недобитните тикети. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom