- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
pa toa e so da praime kolku sansi imaa stativi , eden na eden so golmanot i sutirat nad golot , sepak e kocka ili ke zemes ili neДа и спортинг требаше да тепа,па одвај спаси жива глава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa toa e so da praime kolku sansi imaa stativi , eden na eden so golmanot i sutirat nad golot , sepak e kocka ili ke zemes ili neДа и спортинг требаше да тепа,па одвај спаси жива глава.

Јас ова го викам уште од 4-5 коло, на едно 3 ливчиња најмалце ме имаат заебано така да мој совет подобро не ги играј ништо не праат ни сега, може евентуално на голови да ги ставишУтре КПР 2 редно е да тепаат![]()

Па сакав да кажем,зошто да играмо вакви скапани тимој,што демек ние ќе ги спасуамоpa toa e so da praime kolku sansi imaa stativi , eden na eden so gomanot i sutirat nad golot , sepak e kocka ili ke zemes ili ne![]()
?hahaha da ne ja odigravme sporting oni ke tepaa 5-0 ,,, kako da te gledat u raka so gi pisuvasПа сакав да кажем,зошто да играмо вакви скапани тимој,што демек ние ќе ги спасуамо?

На утакмица на Сарагоса во животот не паднале 4 гола па не вечерва...Знајш шо е најтрагично? Некој од членојве го следат му ги препишуваат типовите и веруваат дека стварно разбира нешто
Eптен смеа ми иди ко че мавни некој огромен пост и на крај со болд че ја пиши утакмицата јака изанализирани и та че биди Сарагоса 4+![]()
Каква стратегија за рулет ?Јас чекам уште некоја стратегија за рулет да ми направи оти за кладилнициве веќе ме обучи максимално.
Сеа ќе дојде и ќе каже дека сарагоса не била од сигурните не е потенцирал него онака типот го истресил од ракав.Марк мај вордс.
Па исто како што ми разработи системи пред 10 дена за кладилнициве.Некои со кои секако си у плусКаква стратегија за рулет ?

Не смеев да ви го кажам супер типот за денеска на кој си земав фина паричка.
Ќе го овековечам синглот во темата Добивка.
Супер типот за денеска беше Moreirense - Sporting 4+ @ 4.00
Требаше за повеќе да го пуштам, ама не ми се ситнеа стотиците евра што ги имав во мене.
Слободно проверете го кодот на тикетот ако не верувате. 
Се гледаме во 2013, а до тогаш ќе добивам и ќе си бројам пари.
Немам намера со секого да се расправам и докажувам, типувајте си и уживајте си без мене. 
Секогаш е вакакога некој ги отепува кладилнициве ( во случајов Гемблерот) другите му љубоморат
![]()

Кој последен се смее, најслатко се смее.

Не мене стварно не сте ми јаснчовекот си постира типови,кој ска ќе си ѓи игра,кој не,не мора.Нели темава е за типување?еве ви доказ дека тоа што збори си го игра,ја не гледм овде никаков проблем.
Лесно е да се фаќа сеир после завршени утакмици, но не се замарам.
Кога ги погодувам типовите сите ќутат и се прават наудрени, а кога ќе има лоши резултати што не зависи од мене, тука се дежурните сеирџии да го истурат бесот од недобитните тикети.