Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде и јас за прв пат да споделам некој тип...ве читам оддамна али еве сега се регистрирав па се надевам дека ке помогнам во борбата против кладилниците :pos:

Debrecen -
Nyiregyhaza 1 @1.30

Munich 1860 - Paderborn 1 @2.15

Aston Villa -
Reading 1 @2.00
Тоа бе ајде уште еден коцкар:D,добро дојде у друштвото,на хронични коцкари:pos::pos:.

Тоа бе ајде уште еден коцкар:D,добро дојде у друштвото,на хронични коцкари:pos::pos:.

Тенкју..препишувајте го тикетот добитен е..нели демек прв пост за да тргне работата :pos:

--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:52 ---

:pos::pos:
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:54 ---

Кој последен се смее, најслатко се смее. :ROFLMAO:
ај следен пат постирај се што си изиграл ама пред да почнат утакмиците,па ќе видиме колку си добитен , вака може 5000 да си уплатил само добитно да го сликаш.И јас можам да ти ставам ливче добитно од 20 000 па реалноста е дека сум сеуште минус :D

Ајде последна тура типови од мене за 2012, па ќе се читаме во 2013, до тогаш ќе уживам, ќе си печалам парички на спортска и ќе ве читам на темава. :D Нема да типувам активно, ќе си уживам во последниот месец од годината. :) Нека е со среќа за последен пат.

TheGambler tips :pos:

Sunderland - QPR GG3+
Aston Villa - Reading 3+
Barnsley - Burnley 3+
Charlton - Peterborough 3+
Leeds - Leicester GG3+
Sheffield Wed - Watford 3+
Blackpool - Birmingham GG3+
Lazio - Udinese 3+
Hamburger - Schalke GG3+
Hannover - Furth 3+
Систем: 7/10
Влог: 5000€ :ROFLMAO:

Ќе има доста голови утре, или барем така мислам... :)

Знам дека ќе фалам на некои членови :P, но ќе се читаме со типови во 2013, не се сомневајте во тоа. TheGambler will be back... in big style. :D

ај следен пат постирај се што си изиграл ама пред да почнат утакмиците,па ќе видиме колку си добитен , вака може 5000 да си уплатил само добитно да го сликаш.И јас можам да ти ставам ливче добитно од 20 000 па реалноста е дека сум сеуште минус :D

Денеска одиграв само 1 тикет за 50 ден. т.е. сите типови што ги пишав како т.н. TheGambler tips. И кога ништо не излезе, се изнервирав и лупнав 500 на Спортинг 4+ и фала курцу 2:2 заврши така да денеска сум во задоволителен плус. :D

Далеку од тоа дека сум идеален типувач, нема потреба некои членови да ме напаѓаат. :P И јас играм тикети на кои после се смеам, како овој на сликава. 5/5 - промашени! Може сите слатко да се изнасмееме.

:pos: :pos: :pos:

feS5.jpg

--- надополнето: 27 ноември 2012 во 02:14 ---
Подоцна во твоја воља кога ќе пристигниш како спасител ќе снимаме ако треба и филм The return of TheGambler:pos:
:pos::pos:
Може може. Или нешто во стил : TheGambler: Part 2. :D Ќе смислиме наслов тоа е најмал проблем, ќе бидам во главна улога секако. :D

Надополнување: Можеби ќе типувам во декември доколку се организира петиција на која членовите масовно ќе се изјаснат дека сакаат TheGambler да типува без да паузира до 2013. :pos:

Брат дај бе доста го потиш, не биди attention whore. Ако ти се пишуваат типови тука, пишувај, ако не уплаќај си само за тебе и прави си пари од кладилница. Ништо лично према тебе, али никој не те тера со сила да пишуваш тука типови.

Брат дај бе доста го потиш, не биди attention whore. Ако ти се пишуваат типови тука, пишувај, ако не уплаќај си само за тебе и прави си пари од кладилница. Ништо лично према тебе, али никој не те тера со сила да пишуваш тука типови.
Не бе уживај. :D Не викам ја дека некој ме тера да пишувам типови. Само кажувам дека ќе земам одмор и ќе уживам малку, да не се чудат некои членови зашто ме снемало со типови. ;) Да не се загрижат дека ми се случило нешто, не за друго. :D

И ако си замини Гемблер како ќе правиме пари демеквриов ? :(
ohh nooo,he is back. :facepalm:
:pos:
Не сум back, but I will be back. :D Ајде доста е спамирање на темава, типувајте. :P Со среќа без мене во декември. :pos:
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 03:22 ---
Ајде кој е за фудбал? :LOL:

wt1NC.gif

LuisSuarez007 = TheGambler, se glea od avion... neznam TheGambler na tvoja strana bev dur se karase so nekoi moron ama do tolku da bides attention whore,,pa da mu ebem mater za tipovi pisuvanje e ova ne za knigi pisuvanje. pa uste edno lifce si fatil 500 den uplata dobivka 2000 ja mislam deka samo na Misterii podforumot ne napisa. Pisa tuka 2-3 pati, stavi 4 SLIKI u dobivka, i pisa i u poplaki. Ako pisuvas tipovi pisuvaj, ako ne olabavi i te prekolnuvam nemoj uste ednas da napises deka ke si ides i ke se vratis u 2013 posto vise 7 pati napisa dosea , svativme milioneru sto za 2000 denari dobivka se javue u sitel televizija da prijavi udarni vesti
aj pozdrav,

Се кладам во што сакатее дека гамблеро има 16 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom