Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.876
- Поени од реакции
- 11.569
Дај викнете ако не...Другар денес зема од Истамбул Џибсон Лес Паул Студио.....Леее сеа глаата ќе ми ја дупне кога ќе идам кај него ! Ќе ја рока
Дај викнете ако не...Другар денес зема од Истамбул Џибсон Лес Паул Студио.....Леее сеа глаата ќе ми ја дупне кога ќе идам кај него ! Ќе ја рока
Ako e fenderot kako so vikate zivo sranje zaso togas site legendi svirele i uste svirat na fender a sepak ne svirat tanz muzika. Kako na primer Jimy Hendrix Ima svireno isklucivo na stratokaster. Iron Maiden eden od najgolemite heavy metal bendovi gitaristie svirat samo fenderi ili nekoja kopija od esp na stratokasterot,ili mnogu retko skoro ic ne sum videl da svirat druga gitara. Doma iam Ibanez ergodyne-x i fender stratokaster american deluxe original od 1979 i da vi kazam fenderot ne go daam za niso na svetov.Owner sum na druga serija, a ovaa ja imam za nova godina. A ako tvojto ibanez ne cini, prodaj si go, so da ti praam... So demek fenderot e poubav????? Fendero e zivo sranje!!! Mu ja plakjas reklamata!
a i fender imat custom gitarcinja.....Има custom гитари шо се 100000 пати боље од Фендер.
Ама нема најдобра гитара, тоа да ви кажам. Сите си имаат нешто плус/минус.
Ако е така, сите компании имаат custom shop и ондак то :wink:a i fender imat custom gitarcinja.....
Хах, па ај што. Бенд ќе праите )). Еве јас сум ви менаџер, а може и да пеам )Дај викнете ако не...
ne mora....stavi vo fenderot s' duncan hotrail.....i ete ti dupli magnet i toa odlicen!:helou:ako sakate cist singl coil zvuk togas fenderot e tuka nezamenliv a ako ste poveke za dupli magneti t.e hambukeri togas zemete si gibson sg so dimarzio magneti da ve vidi gospod.