Со кого се познавате од форумов?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Со Magus се знаевме од порано тука беше и Зигио и то, и уште еден фалеше да ги победиме чкембариве во собиранки сега засега нерешено маме да ебам, тие тројца се собраа и ние тројца :icon_lol:.
Видиш каква не планирана собиранка си направивме ;) Можи наредно со турбо фолк за да има рамнотежа :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На вчерашната собиранка кај Маршалот имав прилика да ги упознаам
NikolaMKD91 - добро чоече, културно, муабетчија и шо би рекле мие жените крцкалче :icon_lol:
Ivica^ - муабетчија и фин момак (велешки зет)
kooperativa - немав прилика многу муабет да напраам, битно ги пресрами помладите форумџии :)
Plavooka - организаторката на собиранката, штета што не врзавме некој муабет пошо си имаше донесено другарка, али ваљда у друга прилика боље ќе се упознаеме, а и ќе не причека пред договорениот локал ;)
dobro poznat - слика и прилика :icon_lol: шо на форум мрчатор тоа и у кафана (ама троа потивок)

У секој случај добра собиранка, се надевам не го сањавте пејачот :pos: oн изглеа мешаше со гзето за да го стаиме у тема машки газиња, не дека беше геј :D а и ме изненади Saladin многу вицкаст да ти бил :pipi:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
народе форумџиски, со сите се запознав, ама пуста старост, .......... не можам одеднаш сите да ве запамтам. али bottom line: сите бевте на нивоу (што би рекол хер жика) така да уште 2-3 собиранки ќе ве запамтам. ....... а ако ми се умешаат и некои нови у штипки пак ќе си тргам мака со имињата
бидете ми сите поздравени :cool:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
На вчерашната собиранка кај Маршалот имав прилика да ги упознаам

Plavooka - организаторката на собиранката, штета што не врзавме некој муабет пошо си имаше донесено другарка, али ваљда у друга прилика боље ќе се упознаеме, а и ќе не причека пред договорениот локал ;)
[/quote]

Нема проблем Олимпија, наредна прилика обавезно мора да се подружиме јас и ти, плус јас бев внатре од порано за да им кажам за менито.
А главна збрка ми настана со бројот на Сусаро, сум му утнала една бројка на моб, па звонев на погрешен човек кога дојдовме:D, а бидејќи тој не ми се јави кога пристигнавте, влеговме внатре.
Crazy in Love ја видов попат, ама не знаев оти е таа:D
П.С. И другарката ја врбував да ни се придружи:LOL:

П.П.С. Имаш мои комплименти за онаа темата со мажите....знаеш која;);)

ЕДИТ: Бидејќи другана тема е се уште заклучена, овде ќе пишам. Мило ми е што ве запознав сите, нека наредната собиранка ни биде уште повесела и помасовна:) (y)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Ај пошо не е отворена темата за искачања, тука ќе споделам. утисци.
Се` на се` солиден собир, на почетокот малку збунет бев од процентуалноста на свежа крв, ама се уклопив некако. Ме изненади кооператива како ептен позитивен лик, такоџе и за NikolaMKD91. Plavooka поради неможноста да се направи муабет во таа ѓурултија, ја оставам опцијата за детално упознавање во следната собиранка:) Тука ме изневери и фотографската меморија, поточно кај Ivica^ пошо го иам упознаено пред Х години ама.... Стареам јебеш. Скршив неколку пасуси муает со Сај фај другачрето Max Legend, и Werther. Вертер ти да доаѓаш почесто на собири. Другите добро ги познавам... Или бар така мислам.
Ќеф ми беше да глеам стара гарда во етанолизирана состојба. Ќеф ми е коа ќе ја видам Крејзи весела. Ќеф ми е коа ќе го видам суси као пее. Ќеф ми е коа ќе ја видам Бебуш како се смее. )(воа требаше у стихови).
И така...

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Plavooka поради неможноста да се направи муабет во таа ѓурултија, ја оставам опцијата за детално упознавање во следната собиранка:)
Саладин, отворена е другана тема:)
Големо извини од моја страна што не стигнав да те подружам, но сите сте ми нови фаци и во толкава гужва не знаеш со кој попрво да се запознаваш, плус морав и другарка ми да ја дружам, да не се осети запоставено.
Во наредна прилика ќе надокнадиме, ветувам;)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ај пошо не е отворена темата за искачања, тука ќе споделам. утисци.
Се` на се` солиден собир, на почетокот малку збунет бев од процентуалноста на свежа крв, ама се уклопив некако. Ме изненади кооператива како ептен позитивен лик, такоџе и за NikolaMKD91. Plavooka поради неможноста да се направи муабет во таа ѓурултија, ја оставам опцијата за детално упознавање во следната собиранка:) Тука ме изневери и фотографската меморија, поточно кај Ivica^ пошо го иам упознаено пред Х години ама.... Стареам јебеш. Скршив неколку пасуси муает со Сај фај другачрето Max Legend, и Werther. Вертер ти да доаѓаш почесто на собири. Другите добро ги познавам... Или бар така мислам.
Ќеф ми беше да глеам стара гарда во етанолизирана состојба. Ќеф ми е коа ќе ја видам Крејзи весела. Ќеф ми е коа ќе го видам суси као пее. Ќеф ми е коа ќе ја видам Бебуш како се смее. )(воа требаше у стихови).
И така...
а ти мислеше пошто сум дедо дека ќе бидам МРЧАТОР? хахахахххахаххаххаха
LIFE IS 2 SHORT 2B PESSIMIST (y)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
а ти мислеше пошто сум дедо дека ќе бидам МРЧАТОР? хахахахххахаххаххаха
LIFE IS 2 SHORT 2B PESSIMIST (y)
Баш така, јас познавам некои што стари се родиле, без оглед на тоа што се млади на лик:)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мене ми беше ептен мерак што дојдов и што конечно упознав нови фаци покрај оние старине со кои веќе ги испраксиравме кафанските песми.
На мојата листа на запознати кајганџии ги додавам:
kooperativa - ти дужам за реметот:icon_lol:
Plavooka - најубавите очи ги имаш дефинитивно, не можев да прекинам да те глеам:vozbud:
Werther - дечкото кој се однесуваше сосема исто како што кажа дека ќе се однесува, ма да за нареден пат те советувам малку повеќе да се опуштиш :)
NikolaMKD91 - на крај испадна дека сме колеги, дека низ истите проблеми минуваме, имаме добар муабет и заеднички работи:) (само златната leandra да не ме истепа коа ќе прочита:icon_lol:)
Ivica^ Со тебе најмалку успеав да напраам муабет, затоа се надевам наредниот пат ќе размениме повеќе зборови =)
dobro poznat е тотално истиот од форум, океј можеби малку посмирен но како и да е мрчењето не му бега:icon_lol:
Ако заборавив некој, дубоко се извињавам, го частам нареден пат пијачка :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Мои импресии од кафанската средба.

Конечно си направив тет а тет средба со Plavooka, колеги по несреќна струка хехе.

NikolaMKD91 муабет нешо нешо, Васко Ефтов нешо нешо. :D

Saladin е секогаш пријатен лик за "СФ литература" муабет.

Princess Of Evil не заслужува да се вика принцеза на злото. Зошто не носи црн фустан ала Мортиша, черепни прстенчиња, гот шминка и црна мачка да и преде на скут? I've met alot of princesses of evil and you missy ain't one. :)

За dobro poznat можам да кажам дека има добро размислување за однесување на интернет форумите.

Досега бев на 4 кајгана средби, Crazy in Love е најприсутна.

ПС: Нешто ми вели дека leandra треба да биде разузнавач. XD

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Princess Of Evil не заслужува да се вика принцеза на злото. Зошто не носи црн фустан ала Мортиша, черепни прстенчиња, гот шминка и црна мачка да и преде на скут? I've met alot of princesses of evil and you missy ain't one. :)
Ау брату, тешки стереотипи изнесе на виделина. Иако не се гледаме првпат, жал ми е што толку погрешен впечаток си добил.
Нејсе, баш би сакала да видам кои се тие многу принцезички што ги знаеш :icon_lol:

п.с. како се заслужува username? твојов кој ти го додели? :icon_lol:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
макс бре како бре не и ги виде роговите на глава и крилјата (бетменовски) на грб? :)
мене очи ќе ми извадеше кога се поздравуваше со тоа роговите

Kajgana Shop

На врв Bottom