Видиш каква не планирана собиранка си направивме Можи наредно со турбо фолк за да има рамнотежаСо Magus се знаевме од порано тука беше и Зигио и то, и уште еден фалеше да ги победиме чкембариве во собиранки сега засега нерешено маме да ебам, тие тројца се собраа и ние тројца .
[/quote]На вчерашната собиранка кај Маршалот имав прилика да ги упознаам
Plavooka - организаторката на собиранката, штета што не врзавме некој муабет пошо си имаше донесено другарка, али ваљда у друга прилика боље ќе се упознаеме, а и ќе не причека пред договорениот локал
Саладин, отворена е другана темаPlavooka поради неможноста да се направи муабет во таа ѓурултија, ја оставам опцијата за детално упознавање во следната собиранка
јас го сонувавНеможам да го преболам пејачот
а ти мислеше пошто сум дедо дека ќе бидам МРЧАТОР? хахахахххахаххаххахаАј пошо не е отворена темата за искачања, тука ќе споделам. утисци.
Се` на се` солиден собир, на почетокот малку збунет бев од процентуалноста на свежа крв, ама се уклопив некако. Ме изненади кооператива како ептен позитивен лик, такоџе и за NikolaMKD91. Plavooka поради неможноста да се направи муабет во таа ѓурултија, ја оставам опцијата за детално упознавање во следната собиранка Тука ме изневери и фотографската меморија, поточно кај Ivica^ пошо го иам упознаено пред Х години ама.... Стареам јебеш. Скршив неколку пасуси муает со Сај фај другачрето Max Legend, и Werther. Вертер ти да доаѓаш почесто на собири. Другите добро ги познавам... Или бар така мислам.
Ќеф ми беше да глеам стара гарда во етанолизирана состојба. Ќеф ми е коа ќе ја видам Крејзи весела. Ќеф ми е коа ќе го видам суси као пее. Ќеф ми е коа ќе ја видам Бебуш како се смее. )(воа требаше у стихови).
И така...
Баш така, јас познавам некои што стари се родиле, без оглед на тоа што се млади на лика ти мислеше пошто сум дедо дека ќе бидам МРЧАТОР? хахахахххахаххаххаха
LIFE IS 2 SHORT 2B PESSIMIST
Ау брату, тешки стереотипи изнесе на виделина. Иако не се гледаме првпат, жал ми е што толку погрешен впечаток си добил.Princess Of Evil не заслужува да се вика принцеза на злото. Зошто не носи црн фустан ала Мортиша, черепни прстенчиња, гот шминка и црна мачка да и преде на скут? I've met alot of princesses of evil and you missy ain't one.