- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
се моли деко х2 да ја пушти вечер милан, сингл за 50 денари
Ако најдам 50вче

Неделава беше мноооогу , мноооогу лоша на кладилничарски план .Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се моли деко х2 да ја пушти вечер милан, сингл за 50 денари

Неделава беше мноооогу , мноооогу лоша на кладилничарски план .Зашто не постои нешто такво во Италија, не е дозволено, планираат да направат така во иднина италијанците, секоја екипа да има и свој Б тим што ќе настапува во пониска лига.зошто овие нашите младински тимови Интер Б, Милан Б и тн не играт во некои лиги како овие ц1,2,3 како што е моментално во шпанија каде што барселона б и реал б играт во сегунда девизион ?
Со мали плати нашите играчи се лесна мета за финансиски подобро стоечки клубови. Во иднина за очекување е лесно да ги губиме сите играчи што се над просекот, составот да се менува драматично секоја година и повеќе да се уигруваме отколку што играме. Но тоа е што е, барем стадион да направат да се исплати трпењето...Не знам зашто Морати мисли дека со мали плати ќе успееме да направиме некаков успех? Факт е дека платите привлекуваат подобри играчи, со Кутињо и Алварез не можеш ни Серија А да освоиш, не па ЛШ... И зашто мисли дека Жуан вечно ќе му игра за 600 илјади.
Мислиш животот ти е лош на кладилничарски план?Ако најдам 50вче![]()
Неделава беше мноооогу , мноооогу лоша на кладилничарски план .

Мислиш животот ти е лош на кладилничарски план?![]()
) Татенце хахах

Лапај ќебиња ти бе.Иди чувај деца) Татенце хахах
![]()
![]()

Бар едно ти е сигурно, ладно никат нема да ти биде. 
Лапај ќебиња ти бе.Бар едно ти е сигурно, ладно никат нема да ти биде.
![]()
Татенце !