Dragonball

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Немојте за Веџита ќе убијам некого:D.Кога на крај му признава на Какарот дека е подобар од него и дека он е Д'бест, и кога зборува со планетата земја за да му помогнат на Гоку во создавањето на Спирит бомбата,со тоа се надмина и себеси.А бе без него немаше да биде ич интересно.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Брааан, Додот :LOL: си го најдов, шо ве тркаљам

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ја ги имам изгледано сите епизоди од Dragonball, Dragonball Z и Dragonball GT.
Но покрај серииве се споменуваат и некои филмови и ликови како броли? Може да ми кажете кои се тие и како се излезени по редослед?

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Ја ги имам изгледано сите епизоди од Dragonball, Dragonball Z и Dragonball GT.
Но покрај серииве се споменуваат и некои филмови и ликови како броли? Може да ми кажете кои се тие и како се излезени по редослед?
Тоа се 15-тина кратки филмови, од прилика по 1 саат траат,а дел излагаа кога и самата серија, дел по крајот на ДБ. Повеќето, ако не и сите, немаат никаква врска со серијалот, дури и има неколку грешки ... но чисто ги напраиле колку да ги затнат фановите кој бараат нови епизоди ...

http://www.watchcartoononline.com/movie-list

Еве ти линк, побарај под D ке ги најдеш, вредат да се погледнат посебно првиот со Броли.
И да на почетокот на 2013 ке искочи нов ваков филм, се очекува анимацијата да е лудница а се надевам и сторијата. НЕМОЖАМ ДА ДОЧЕКАМ !

А да, и Vegeta e bad-ass :D

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
мене интересно ми беше на една епизода или филм незнам кога Гоку отиде во пеколот и како обично дете ги среди во два потези на Фриза и на Сел а пред тоа му требеаа епизоди епизоди да ги испотепа :D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
мене интересно ми беше на една епизода или филм незнам кога Гоку отиде во пеколот и како обично дете ги среди во два потези на Фриза и на Сел а пред тоа му требеаа епизоди епизоди да ги испотепа :D
ГТ - третата сезона

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
зар сум јас единствениот овде кој мисли дека јамча>крилин ???

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
зар сум јас единствениот овде кој мисли дека јамча>крилин ???
не брат јамча можи е добар но нее посилен од крилин.... крилин само во какви се не борби има учествувано не дека јамча нема ама мислам дека крилин е далеку посилен од него ... посебно што и гуру од намек му ги разбуди заспаните моќи... како и на гохан синму на гоку :))

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.729
Поени од реакции
12.006
Полека со Веџита......ве посматрам :sneaky:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop