Предлог за серии и кратки рецензии

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Ако не ти смета да гледаш серии прекин
ати по прва сезона, пробај со Persons Unknown, 11-12 епизоди e.

Друго не знам што би ти препорачал, се што гледав ми го прекинаа така да фати се за Fringe ако не ти е гледана, таман кога ќе изгледаш се ќе го фатиш финалето :)
Изгледани ми се и 2те... (y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Ме влечеше името ама никогаш не ја почнав. Добра е?
Втората не ја прекинаа?
Исто eдна од сериите кои не го заслужија ножот. Зависи како ќе и пристапиш, јас никогаш не ја сфатив сериозно и ми беше одлична забава, акцијата исто е прилично добра а и многу допадливи глумци.
Се на се, 30тина епизоди забава. Според мене вреди, и тема некаде низ подфорумов имав отворено. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
За пристапот не е проблем, максимално ги имам спуштено очекувањата од сите серии (откако ја почнав Terra Nova) така да од серија очекувам само да не е имбецилна.

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
Во потрага сум по сериал на форумов.Сакам да гледам нешто достојно на овие што ги имам изгледано до сега (долу наведените филмови) еве како ги имам рангирано овие што ги имам изгледано (а некои уште ги гледам) главно по глума и се друго што треба еден филм да го има.Значи чекам добар предлог од некој филмаџија позз.

1.Boardwalk empirе (ремек дело)

2.Breaking bad

3.Dexter

4.Spartacus: Blood and Sand (само поради првата сезона она беше тхе бест)

5.Game of thrones

6.Fringe (ептен го затупија веке иначе до трета-четврта сезона беше супер)

7.Prison break

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Во потрага сум по сериал на форумов.Сакам да гледам нешто достојно на овие што ги имам изгледано до сега (долу наведените филмови) еве како ги имам рангирано овие што ги имам изгледано (а некои уште ги гледам) главно по глума и се друго што треба еден филм да го има.Значи чекам добар предлог од некој филмаџија позз.
Пробај со The Killing јас ја почнав пред недела дена, две сезони се, крими серија со само еден случај. Стварно е добра.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
10х RocknRolaa
веке е во µTorrent-от
Имам уште еден предлог, Sherlock. Феноменална работа, досега има снимено две сезони по три епизоди се, ама епизодите траат по саат и пол, како филм да гледаш. Страшна работа направиле BBC.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И од мене ги имаш Homeland и The Walking Dead,

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
И од мене ги имаш Homeland и The Walking Dead,
Iceboy овој The Walking Dead го гледам ама не е тоа што беше интересна ми беше прва сезона некако ептен го затупија последниве епизоди само заради тоа и не го спомнав оти ми е веке глуп и неинтересен

RocknRolaa ке го погледнам и Sherlock фала ти многу
инаку и The Wire ми е веке во торентот сега барем нема да ми е досадно слободното време фала поздрав

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Iceboy овој The Walking Dead го гледам ама не е тоа што беше интересна ми беше прва сезона некако ептен го затупија последниве епизоди само заради тоа и не го спомнав оти ми е веке глуп и неинтересен

RocknRolaa ке го погледнам и Sherlock фала ти многу
инаку и The Wire ми е веке во торентот сега барем нема да ми е досадно слободното време фала поздрав
Аман бре на сите третава сезона им е најинтересна него првата најинтересна :)
Туку пробај и Homeland ако ја немаш гледано.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде сега мене ми треба предлог за серија. Завршен серијал, ако е крими, трилер нешто ондак купуем одма. Пошто триста серии загледав, сите епизода по епизода ми се смачи да ги чекам, више не знам со која до која епизода сум стигнала. :icon_lol:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ајде сега мене ми треба предлог за серија. Завршен серијал, ако е крими, трилер нешто ондак купуем одма. Пошто триста серии загледав, сите епизода по епизода ми се смачи да ги чекам, више не знам со која до која епизода сум стигнала. :icon_lol:
lie to me

Kajgana Shop

На врв Bottom