Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ке тепа ли реал има 2 коф на пол сеа ???
Јас не би ги играл.
Ништо посебна игра немаат, две шанси имаа во прво полувреме и еден поништен гол.
Ако проработи тоа шампинскиот дух можда ќе ја свртата ама тешко ќе биде, Бетис се страшно добра екипа.

И бива ли Реал да ме заебе ? За добитно си го сметав ливчето чим ми останаа Бенфика и Реал... Мртовци изумрени.

ке тепа ли реал има 2 коф на пол сеа ???

Ќе сврти, не дека сум навивач за РМ. Туку второво полувреме се че биди сменето.
пушти ја таму дека че падна над 3гола (Ако е поголем коеф.)

Пробајте Vasco - Flamengo 2 @ 6.00 (Bet365) ако играте онлајн за ситно/средно/крупно кој како сака. :D 1:0 е на полувреме. ;)

St.Gallen-Luzern 1 (2.10) Денес играа Sion-Grasshoppers кој заврши 1:1.St.Gallen е на 2 место има 32 бода ако победи во оваа утакмица ќе има 35 бода и ќе се искачи на првото место мислам дека нема да си ја пропустат шансата
Atl.Bilbao-La Coruna GG (1.55)
Southampton-Newcastle X2 (1.48)

Да имам пари лупам на ова свее!

St.Gallen-Luzern 1 (2.10) Денес играа Sion-Grasshoppers кој заврши 1:1.St.Gallen е на 2 место има 32 бода ако победи во оваа утакмица ќе има 35 бода и ќе се искачи на првото место мислам дека нема да си ја пропустат шансата
Atl.Bilbao-La Coruna GG (1.55)
Southampton-Newcastle X2 (1.48)

Да имам пари лупам на ова свее!
Провери Њукасл со кој состав ќе играат утре,ова јас го најдов
Newcastle without Ben Arfa, Coloccini, Cabaye, Cisse, Gutierrez & Perch for Sunday's trip. Ако играм утре ќе играм гг и 3+Добро намерен совет е ова,па ти како одлучиш така играј.

Провери Њукасл со кој состав ќе играат утре,ова јас го најдов
Newcastle without Ben Arfa, Coloccini, Cabaye, Cisse, Gutierrez & Perch for Sunday's trip. Ако играм утре ќе играм гг и 3+Добро намерен совет е ова,па ти како одлучиш така играј.

Shola Ameobi (groin, 3 Dec), Ben Arfa (hamstring, 10 Dec), Cabaye (groin, Jan), R Taylor (knee, May), Vuckic (knee, May), Gosling (knee, unknown), Obertan (toe, unknown),Coloccini (last of three)

Лево и Десно крило и двајцата централни дефанзивци, одамна ги немаше нив така играа и предходната утакмица

Мој совет, не летајте утре на Барса, цел свет ќе ја игра, и така 8 поени разлика си се 8...можат да ја наместат нерешено. :)

Мој совет, не летајте утре на Барса, цел свет ќе ја игра, и така 8 поени разлика си се 8...можат да ја наместат нерешено. :)

moj sovet, ne letaj po iks, cel svet vika 8 poeni razlika e ke ja mestat iks

Тука е другиот тим од Мадрид, Атлетико кој им дише во врат. :D Levante - Barcelona 0-2 гола @ 2.35.

Ако се реши Леванте да игра тврдо, ќе ја стопира Барса на максимум 2 гола, така што ќе видиме што ќе се случи. Ја избегнувам оваа утакмица во секој случај, има други со поголем коефициент.

Тука е другиот тим од Мадрид, Атлетико кој им дише во врат. :D Levante - Barcelona 0-2 гола @ 2.35.

Ако се реши Леванте да игра тврдо, ќе ја стопира Барса на максимум 2 гола, така што ќе видиме што ќе се случи. Ја избегнувам оваа утакмица во секој случај, има други со поголем коефициент.

Батали Барса, дај ГГ3+ дубл да мавниме и утре. :D

Иначе од мене, играјте Bahia - Nautico 1 (1,75)

Највероватно е 3 за 3, а пошо гледам овие шо се 3 за 3 влегуваат лесно, 1-0(2-0) па ќе ја играм двојна победа, во Моцарт (5,75 квота) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom