Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slabo igraa...Cim ja sum ja izigral za 1 pat sezonava i guba turi im stapot...Osven ako si avanturist u dusa i imas odvisok lupniке тепа ли реал има 2 коф на пол сеа ???
Јас не би ги играл.ке тепа ли реал има 2 коф на пол сеа ???
ке тепа ли реал има 2 коф на пол сеа ???
Провери Њукасл со кој состав ќе играат утре,ова јас го најдовSt.Gallen-Luzern 1 (2.10) Денес играа Sion-Grasshoppers кој заврши 1:1.St.Gallen е на 2 место има 32 бода ако победи во оваа утакмица ќе има 35 бода и ќе се искачи на првото место мислам дека нема да си ја пропустат шансата
Atl.Bilbao-La Coruna GG (1.55)
Southampton-Newcastle X2 (1.48)
Да имам пари лупам на ова свее!
Провери Њукасл со кој состав ќе играат утре,ова јас го најдов
Newcastle without Ben Arfa, Coloccini, Cabaye, Cisse, Gutierrez & Perch for Sunday's trip. Ако играм утре ќе играм гг и 3+Добро намерен совет е ова,па ти како одлучиш така играј.
Мој совет, не летајте утре на Барса, цел свет ќе ја игра, и така 8 поени разлика си се 8...можат да ја наместат нерешено.![]()
Мој совет, не летајте утре на Барса, цел свет ќе ја игра, и така 8 поени разлика си се 8...можат да ја наместат нерешено.![]()
Тука е другиот тим од Мадрид, Атлетико кој им дише во врат.Levante - Barcelona 0-2 гола @ 2.35.
Ако се реши Леванте да игра тврдо, ќе ја стопира Барса на максимум 2 гола, така што ќе видиме што ќе се случи. Ја избегнувам оваа утакмица во секој случај, има други со поголем коефициент.