Пазарете се тука!

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
Продавам 2 Нокии Н900 , двете се топ сочувани .. Едната е многу кратко користена , другата е малце подолго .. повеќе инфо во ПП .. можна е и замена :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
мој добар другар продава користени, и нови iPad оригинални ( купени од USA ) кој е заинтересиран за цени и дрн дрн работи,ПП

Член од
2 ноември 2008
Мислења
46
Поени од реакции
11
Продавам нов лг гс290. За контакт преку пп. Нова, неотворена со 2 години гаранција

Член од
26 октомври 2010
Мислења
24
Поени од реакции
12
Me interesira dali postoi moznost za dekodiranje na iphone 4 kupen od USA?
Ako ima nekoj informacija, odnapred mu se zablagodaruvam :pipi:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Да ми каже некој ако знае и ако имал Нокиа 5800 експрес мјузик... Како е задоволен, вреди ли да се купи и сл? И ако имате некоја за продавање кажете цена :salut:

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Да ми каже некој ако знае и ако имал Нокиа 5800 експрес мјузик... Како е задоволен, вреди ли да се купи и сл? И ако имате некоја за продавање кажете цена :salut:
Не го користев ни месец дена, и почна да се расипува... а јас чувам телефони... инаку у тоа време коа искочи, беше најдобар во однос цена/перформанси...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Јас имам 5800, го користам веќе 2 години, џам е, никакви проблеми сум немал. Ама зошто да даваш пари за скоро 3 години стар модел на телефон?

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Јас имам 5800, го користам веќе 2 години, џам е, никакви проблеми сум немал. Ама зошто да даваш пари за скоро 3 години стар модел на телефон?
Јасно ми е дека е 3 години стар ама онака на изглед ми е најсимпатичен од сите мобилни...искрено до сега сум имал само Сони ериксон и некако ми е шубе да се префрлам сега на Нокиа...порано ги пратев доста телефониве ама сега откако почнаа да искачаат овие новиве на тач на мач слабо ги пратам и не се разбирам многу многу :nesum:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
^ До колку пари сакаш да дадеш за телефон? Има доста подобри телефони во моментов од Нокиата.

Иначе Нокиата е доста добро телефонче, од 5500 до 7000денари на старо се продаваат, ако го купуваш на ново сигурно е околку 10 000денари, ако го има некаде, и гледај да е фул пакет со 8гб мемориска картица.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
продавам ипод тач со фулл опрема кој е заинтересиран 6000 крајна цена нека пише у пп ... инто...!!!

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Сакам да земам Motorola Milestone (1 ili 2). Е сега, ако некој има и е заинтересиран за замена со некој телефон од ВИП што ги имаат на постепејд понудата нека каже. Или ако некој сака да земе некој телефон од ВИП постпејд нека пише и нека каже колку е спремен да даде :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
продавам LG KU990R ( скроз ист ко на сликата ) ..малце е користен. Иде со пенкало, слушалки, усб, 2gb мемориска.

Touch screen
5mpix камера + блиц
Bluetooth
Има околу 40игри на него + Google Maps и други програми..

се на се, добро телефонче .. цена, 3.500

понуди во ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom