- Член од
- 28 ноември 2011
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 18
Прво не а терме темта у курац туку дискутирме, ти го дадех моето мислење! Ак не е Европа мерило шо е ЈСЛ ? Ма дај бре! Второ ти го спомнах Бордо оти играта на теренут и квалитетут на тимот дојде до израз исто као и во вторто полувреме од дербито! Вие учесници сте али далеко од играње!Асасин, ќе ја отераме темата у ку*ац, а не ми е тоа целта...
Споредуваш баби и жаби... Сте изиграле добар натпревар со Бордо и одма споредби... Ние барем играме Европа, а вие секој Четврток сте пред Тв...
Хехе, демек кога вие сакате пуштате, кога сакате тепате!? Кога се мести натпревар, се мести да знаат барем поединци и од двата тима... Ептен треба да играат некој фаворит со аутсајдер, па да мести фаворитот... И кажав, не тврдам дека дербито е наместено со сигурност, туку јас мислам дека е така...
А за ова болдираното... Само ќе се насмеам, бидејќи ми даде уште еднаш до знаење, повеќе да не дискутирам со тебе...
Ако уште еден фан на Звезда, мисли како тебе, дека имате за класа бољи тим од нашиот, стварно ова ќе ми е последен пост во овој фан клуб...
Исто и јас комшо не тврдум оти беше наместано само ти кажав шо мислум околу тоа! Ако имше намешталка ние местиме, него мене по ми се виде кути тактика одколку намешталка, ва пуштиме прво полувреме да са испукте, да са истрчте и у второ ва потиснаме исто као Интер шо ви направи само шо Интер не прима 2 гола!
А кој тим го имте вие ае сега кажи ми да не са лжме и замаавме тука, кој ? Саша Илич пензионерот ? Лазевски ? па Дарко бре го минше кути брз воз цела утакмица! Такозвани ''маракец'' ? Па дето нема појма брат, едино шо е брз али џаба брзина коа нема осет за гол, изгубан е грејниот од коа оде Станојевич! Кој кажи!? Иванов? Па и он е киксара невидана. Кој бе брат ?! Имте добар тим али как шо вике Роби најдоброто од Србија моментално е кај нас!
П.С Више кога стануве збор за играчи, воа Марко Вешович од утакмица во утакмица се подобар и подобар! Го оре теренот!
П.П.С Извини брат ама партизан иам го гледано само два пати, против Арсенал полани и вторта со Интер ваа година толко! Мојта лубов према Звезда е 10 пати поголема отколку мржњата спрема партизан (не го рачунум пецкањто пред и после дербито)