Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Убо ми се напрај ко не си стојам на зборот, а цел свет ги игра да даваат голови, нормално е дека ќе бегет од топкана, мамето нивно, бел ден еден клуб да не видит, еден бе, еден.

btw. Единствениот меч кој да завршеше од 0 до 2 гола и би ми бил од корист ќе беше Ливерпул и да бе даааааааааа, мораше да оди 3+ :facepalm::facepalm::facepalm:

Ќе може некој расположен да пресмета ова:
2.45
1.85
2.25
2.00
1.65
3/5 за триста колку сум добил?

345 денари ти е добивка ако не грешам во математиката. Добар си, битно си во ќар, +45 ден. :D

345 денари ти е добивка ако не грешам во математиката. Добар си, битно си во ќар, +45 ден. :D

То е битно, да се биде во плус.
Додека сме тука, дај нешто за викендов ГГ 3+, гледам доста си ми ефикасен. :icon_lol:

То е битно, да се биде во плус.
Додека сме тука, дај нешто за викендов ГГ 3+, гледам доста си ми ефикасен. :icon_lol:

Викенд за викенд, чекај да дојде па ќе редиме ГГ3+ до бескрај. :D Ама ај пошто ме цитираше еве ти за утре добитна комбинација ГГ3+. :P

Dukla Praga- Liberec GG3+
Korona - Piast GG3+

Коефициентите сигурно ќе бидат над 2.30 значи вкупно минимум 5 коеф. очекувам. Да не се викам TheGambler ако не го уплатам овој double, уште сега му удрив мерак. :D За 5€ мислам дека ќе има поврат на инвестицијата во висина од 25-30€. Ќе видиме утре. Викендот по петокот се познава. :LOL:

Имам и некои потенцијални 1-2 и 2-1 за утре ама не се за кажување, ќе бидат паблик бет и ништо работа. :cool:

Besiktas 1
Queens Park 1
Korona 1
Legia 1
Kiel 2
9.1 koef
---------------------------------------
Chateauroux 2D
GFCO Ajaccio 2D
Vannes 2DЕ овде незнам колку има коеф. али ќе ги изиграм овие :)

За утре Ростов го гледам кециште само да го изанализирам повреди и сл ови Мордовија ги гледав на претходната подрва екипа нема во руското првенство до голот не се приближија

За утре Ростов го гледам кециште само да го изанализирам повреди и сл ови Мордовија ги гледав на претходната подрва екипа нема во руското првенство до голот не се приближија

Најдобро 3+ пошто Мордовија се умрен тим, имаат 5 порази по ред. :D Башка и си даваш простор ако се решат да ја местат. Не би да се тресам на 1.50 коеф. така што констатирам овој меч оди 3+ @ 1.85. Верувам нема да ти смета Ростов да победи 5:0, што викаш? :D Сигурен сум ќе сакаат реванш за овој пораз кој сигурно уште ги пече и боли. :P

http://www.rezultati.com/utakmica/IRRGkkoL/#detalji-utakmice

Вчера гледав 1.60 коеф денес 1,45 дефинитивно подобро е да го играм 3+ да видам состави може и сигурна победа да ја играм овие Мордовија се очај

Од каде 345 кога има систем 3/5, то се 10 комбинации и со влог од 300 една комбинација му иди 30 денари. Еднава комбинација шо ја погодил има 7.2 коеф х 30 денари иди 222.

Викенд за викенд, чекај да дојде па ќе редиме ГГ3+ до бескрај. :D Ама ај пошто ме цитираше еве ти за утре добитна комбинација ГГ3+. :P

Dukla Praga- Liberec GG3+
Korona - Piast GG3+

Коефициентите сигурно ќе бидат над 2.30 значи вкупно минимум 5 коеф. очекувам. Да не се викам TheGambler ако не го уплатам овој double, уште сега му удрив мерак. :D За 5€ мислам дека ќе има поврат на инвестицијата во висина од 25-30€. Ќе видиме утре. Викендот по петокот се познава. :LOL:

Имам и некои потенцијални 1-2 и 2-1 за утре ама не се за кажување, ќе бидат паблик бет и ништо работа. :cool:
Глеам ѓи владееш овја:),колку си сигурен ,не за друго дека лигеве се за никаде,не са некој од јаките,па затоa ме интерсира по кој критериум,GG3+.

Од каде 345 кога има систем 3/5, то се 10 комбинации и со влог од 300 една комбинација му иди 30 денари. Еднава комбинација шо ја погодил има 7.2 коеф х 30 денари иди 222.

Ајде да пробаме заеднички да дојдеме до решението. :D
3/5 = 10 комбинации
уплата 300 ден. = 300:10 = 30 ден. по комбинација

погодени коефициенти 2.25, 2 и 1.65
Да бееееееееее во право си фала на корекцијата јас сметав за 2/5 систем.
2.25 * 2 * 1.65 * 30 ден. = 222 ден.

Така е ова е официјалната добивка на членот phazrew. Нека не се разочарува што несакајки го излажав дека добил повеќе отколку што уплатил, а всушност е 78 денари во минус. :D

Ајде да пробаме заеднички да дојдеме до решението. :D
3/5 = 10 комбинации
уплата 300 ден. = 300:10 = 30 ден. по комбинација

погодени коефициенти 2.25, 2 и 1.65
Да бееееееееее во право си фала на корекцијата јас сметав за 2/5 систем.
2.25 * 2 * 1.65 * 30 ден. = 222 ден.

Така е ова е официјалната добивка на членот phazrew. Нека не се разочарува што несакајки го излажав дека добил повеќе отколку што уплатил, а всушност е 78 денари во минус. :D
Па тоа де затоа ставив :facepalm: на крајот на одговорот. Него кажи ми ти мене два тикета по 3 утакмици било кога за викендов само ГГ, не ГГ3+ ко шо ги играш ти, одам на сигурно јас :D

Глеам ѓи владееш овја:),колку си сигурен ,не за друго дека лигеве се за никаде,не са некој од јаките,па затоa ме интерсира по кој критериум,GG3+.

По критериум: е*и ги кладилниците. :D
Не сум сигурен за утакмициве што ги пишав рано е уште, ќе видиме утре како ќе се движат коефициентите, не е тоа некој критериум, ама гледам за Корона - Пиаст паѓа квотата за Х што не мора да значи ништо пошто и 2:2 е нерешно, а и ГГ3+.
Критериум нема, гледаш ако во последно време играат офанзивно и со доста голови на утакмици, па си викаш: Мамицата да им ја е*ам ако сега наредниов меч не го одиграат исто со повеќе голови. :D Сепак од утакмица до утакмица си зависи, све е среќа и коцка кога ќе собереш 2 + 2 на крај. :D
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 00:15 ---
Па тоа де затоа ставив :facepalm: на крајот на одговорот. Него кажи ми ти мене два тикета по 3 утакмици било кога за викендов само ГГ, не ГГ3+ ко шо ги играш ти, одам на сигурно јас :D

Да ти кажам право ја мразам само играта ГГ од проста причина што кога веќе резултатот е 1:1 си викам зашто да не има уште еден гол и така ем ГГ3+ ем поголема квота. :D Но често знае да има пиздарии и утакмиците да завршуваат 1:1, така што ГГ фаќаш, а ГГ3+ не. Во принцип или само 3+ или ГГ3+ шибам. :) Ќе ти кажам 5 тикети со по 3 утакмици ГГ викендов, бива ли? Ќе ги пишам тука на форумот, па ако се посреќи ќе имаме добивка. Очекувај ги типовите утре или во сабота. Потсети ме да не заборавам. :) И чувај парички за моите спасоносни ГГ типови. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom