Помош: Барам еден филм!

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Барам еден филм веќе некое време и се ќе прашам , ќе прашам и статива.. батали тоа..
Се расправа нешто као еден тип оди во воена академија (?) и тој проучникот што е ги прашува од каде се , типот кажува едно место ( не се сеќавам кое ) и проучникот му вели од таму се или бикови или педери , тебе не ти ги гледам роговите?! . Има типот тетоважа на десното рамо ако не се лажам , и ја маскира со завој демек е повреден но исто така и тоа му го провалија.Постар филм е , на овие детали се сетив само..Ако ми помогне некој ќе му бидам мноогу благодарен и ќе му сугестирам една серија , доколку сака. Благодарам за вниманието ;)

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
Барам еден филм веќе некое време и се ќе прашам , ќе прашам и статива.. батали тоа..
Се расправа нешто као еден тип оди во воена академија (?) и тој проучникот што е ги прашува од каде се , типот кажува едно место ( не се сеќавам кое ) и проучникот му вели од таму се или бикови или педери , тебе не ти ги гледам роговите?! . Има типот тетоважа на десното рамо ако не се лажам , и ја маскира со завој демек е повреден но исто така и тоа му го провалија.Постар филм е , на овие детали се сетив само..Ако ми помогне некој ќе му бидам мноогу благодарен и ќе му сугестирам една серија , доколку сака. Благодарам за вниманието ;)
An officer and a Gentleman
Ми текнува на таа сцена и тој говор , после на крајот на филмот истиот говор го држеше на новите рекрути.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Одамна даваа на А1 серија со типов. Му текнува на некој која беше?
Епа веќе го имаш неговиот имдб бе срцее, аман.
Се глеа дека освен по 1 епизода у неколку серии во следниве само го има
davis rules 29 ep
The Brotherhood of Poland, New Hampshire 7 ep
Texas Ranch House narrator mini serija

ѕирни ги и по слики ово оно ваљда ќе ти текне

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Да не знае некој како се викаше еден филм, воена комедија, едни двајца глупаци решаваат да се пријават у војска, и цело време ќе праат некои глупости у војската, али на крај ќе тепаат, и тој едниот ќе најде една камила и она ќе им помогне на крај нешто, исто и у крајната сцена ќе треба со ласер да маркираат една мета за авион да ја бомбардира, и едвај ќе успеат.
Лол ама опис дадов, ама не ми текнува ништо као низ магла ми е све.

O

ob1

Гостин
Да не знае некој како се викаше еден филм, воена комедија, едни двајца глупаци решаваат да се пријават у војска, и цело време ќе праат некои глупости у војската, али на крај ќе тепаат, и тој едниот ќе најде една камила и она ќе им помогне на крај нешто, исто и у крајната сцена ќе треба со ласер да маркираат една мета за авион да ја бомбардира, и едвај ќе успеат.
Лол ама опис дадов, ама не ми текнува ништо као низ магла ми е све.
Мислам дека е овој..
In the Army Now

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Епа веќе го имаш неговиот имдб бе срцее, аман.
Се глеа дека освен по 1 епизода у неколку серии во следниве само го има
davis rules 29 ep
The Brotherhood of Poland, New Hampshire 7 ep
Texas Ranch House narrator mini serija

ѕирни ги и по слики ово оно ваљда ќе ти текне
Ама го видов списокот пред да пишам и не ми текнува. Ко да имаше патување низ време? Врска немам. Дефинитивно не беше семејна серија. Авантуристичка беше.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
најверојатно го имаш помешано со некој зашо типов нема таква серија

O

ob1

Гостин
Барам цртан филм, значи не е анимиран туку цртан од постарите. Го имам гледано многу одамна кога бев ептен мал и ми текнува само дека луѓето сакаа да ја исечат една шума и незнам како од каде искочи една црна лигава материја која беше лоша и исто сакаше да ги уништи дрвата и бротив неа се бореа едни ко самовилички. Предобар цртан!

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Барам цртан филм, значи не е анимиран туку цртан од постарите. Го имам гледано многу одамна кога бев ептен мал и ми текнува само дека луѓето сакаа да ја исечат една шума и незнам како од каде искочи една црна лигава материја која беше лоша и исто сакаше да ги уништи дрвата и бротив неа се бореа едни ко самовилички. Предобар цртан!
FernGully: The Last Rainforest

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Ајде помош ви се молам...Двајца истражувачи,маж и шена доаѓаат до мапа која можеби води до скриеното богатсво на Александар Македонски.Богатството е скриено во пештера во Индија,но кога ќе стигнат во пештерата,не наоѓаат ништо бидејќи богатството е преместено на друго место.Во меѓувреме тие ќе бидат следени од криминалци ккои ќе сакаат да го земат богатството за себе и да ги убијат двајцата,но секако во тоа не успеваат... :)

Филмот го пуштаа едно време на Телма и тоа бајаги,а е постар од 10тина години ако не се лажам...

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Дечки барам еден филм , ако некој го препознае ,нека каже! Го глеав филмот на ТВ , и почетокот беше нешо како еден млад дечко работи ноќна смена како чистач(мислам) во еден огромен супермаркет.И цела ноќ му е досадно и прави глупости се и сешто се додека не му се избаци една ептен јака типка.После одредено време доаѓаат крадци во маркетот но не успеваат да го ограбат благодарение на дечково и девојкава , кои потоа бегаат со колата на крадците.Понатаму не ми текнува што се случуваше..
Филмов ми се врти у глава ептен..мора да го најдам !!
Фала однапред (y)

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Дечки барам еден филм , ако некој го препознае ,нека каже! Го глеав филмот на ТВ , и почетокот беше нешо како еден млад дечко работи ноќна смена како чистач(мислам) во еден огромен супермаркет.И цела ноќ му е досадно и прави глупости се и сешто се додека не му се избаци една ептен јака типка.После одредено време доаѓаат крадци во маркетот но не успеваат да го ограбат благодарение на дечково и девојкава , кои потоа бегаат со колата на крадците.Понатаму не ми текнува што се случуваше..
Филмов ми се врти у глава ептен..мора да го најдам !!
Фала однапред (y)
Овој да не е? :)
http://www.imdb.com/title/tt0101545/

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
дали некој знае кај може да се најдат македноски народни приказни? и тоа мислам на старите приказни, со колозови и останата тајфа. или ако некој ги има .... да ги сподели ако може?

Kajgana Shop

На врв Bottom