Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Викате дека сите сакаме да се врати Анри...Дали сум јас единствениот којшто несака? Нема што да се присеќаваме на неговото големо височество и фудбалско што го има(ше) и ќе го има,но разберете едно нешто.Фудбалот иде напред,исто и животот,некои работи несакме да ги ставиме во тоа мозочето.Анри е минато,минато во кое беше најдобриот напаѓач во светот.Толку,крај.Сега треба да гледаме на сегашноста и иднината.Сегашноста е Жиру/Полди/Волкот...Не мешете баби и жаби....Анри сакам да се врати само како дел од управата/стафот...одсносно тренерскиот дел,асистент за некое време,зошто па да не и тренер ;) Мислам,не дека ако дојде нема ништо да видиме од него,напротив,тој пак ќе ни биде најјакиот фудбалер како и некогаш,сега и на 35 години,но некои нешта треба да си останат само нешта од минатото. :)

Утре утакмица со Монпеље,победа се очекува и ништо друго. Идемо јако момци,COYG <3
Повеќе од психолошки аспект ми е мене да биде во тимот, секој си знае дека неговото време како играч е поминато....Мислам дека ќе има позитивно влијание на цел тим, поготово за помладиве играчи, кога ќе видат како е да живееш за еден тим.....

Повеќе од психолошки аспект ми е мене да биде во тимот, секој си знае дека неговото време како играч е поминато....Мислам дека ќе има позитивно влијание на цел тим, поготово за помладиве играчи, кога ќе видат како е да живееш за еден тим.....
Ја нема таа рапидност што ја имаше порано, но сега да би бил кај нас ќе биде ИСТ како Денис Бергкамп...последните години ја изгуби брзината па затоа правеше по 15+ асистенции... мозокот му работи на Анри исто така... а исто како него и евро погодоци постигнува сеуште.

Вечерва одиме на победа и да секако да не заборавам
Жиру вечерва 3 гола
inlove.gif

--- надополнето: 21 ноември 2012 во 16:59 ---
И ова морам да го постирам
:love:

И јас очеувам денес да ги исплескаме французиве и нормално Жиру мора да постигне гол....Ајмо ганери, мора да се земе оваа денес, да биде после уште полесно против Вила у гости....

Walcott: We must be patient over contract

Пишуваше нешто за договорот на Волкот и дека сака да остане и да игра за Арсенал ... ја избришале ... толку од мојот оптимизам дека има шанси да остане ... нека исцркат сите маме и ебам ........

Вечер можеби најакиот состав досега го имаме на располагање освен на местото на Окс / Волкот(повреден) ,очекувам победа со 2/3 гола и ништо друго ,стрелец би сакал да е Жиру(2) Вилшер(1)
12818_430608033661311_834779765_n.jpg

Леле само ако не тепаме денес ке му појдам на Венгер во Лондон и ке го уништам :D

Дајте добар сопкаст за Арсеналот :)

Znaci Kos ke stratuva a ne OX, kako i da e odime na pobeda COYG
arsenal.gif
Кош а не Окс?
Да не гледаме нешто грешно? хахаа.
Единственото нешто што не е како што се предвидуваше, Верма е пред Гибс во тимот ( лев бек.)

Лееееј абе што е ова нема добар стрим .....ајде нешто квалитетно некој да не најде нека постира плис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom