Носталгија за играта...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
mi falat kompjuternicite maalskite...kaj so posle iskacanje kaj i da se tamu se zavrsuvase celo maalo vnatre...celata taa atmosfera...cuvanje pari preku nedela ne jadenje za petokot da se ostais cel den so drugarite...:( a sea takva druzba nevozmozno

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Од време на време ме пука носталгија за KOTOR деловите и Red Alert 2 али у принцип одма ги инсталирам, вртам и бришам. Најчесто овие 3 игри, понекад Spore и ретко SimCity и Sims. Кецот!

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Cossacks: European Wars

Sudden Strike + Sudden Strike Forever..

Star Wars: Jedi Academy... како се сечат екстремитети со lightsaber финти овде.. пуздер!

Age of Empires 1 и 2.....

И многу други.. доста се овие..

..

Еј иначе ќе забораев,, Star Craft + Brood war.. која приказна ја има оваа игра.. уфффффф, ,неверојатно..

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
mi falat kompjuternicite maalskite...kaj so posle iskacanje kaj i da se tamu se zavrsuvase celo maalo vnatre...celata taa atmosfera...cuvanje pari preku nedela ne jadenje za petokot da se ostais cel den so drugarite...:( a sea takva druzba nevozmozno
Ејјј да да.. коа ќе ми текне во Аеродром тоа „Дикан“, горе над слаткарница Мето, одма спроти пазарчето.. абе сме се оставале тука.. или после кога го изградија Бисер имаше една играчница ТНТ (истите типци шо ја држеа играчницата, ако не се лажам, сега го држат она продавничено ТНТ, за продажба на лаптопи, во ГТЦ)...

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ах како се сејчавам дека ја играв ко имав 7 ама заборајв како се викаше ...:X3:
--- надополнето: Nov 22, 2012 3:07 AM ---
:sneaky:
--- надополнето: Nov 22, 2012 3:17 AM ---
да не ви е позната една ком игра од крајот на деведесетите мислам со булдог дека беше кај шо мава цевки така тепа мачки , стаорци , пчели ..никако не можи да ми текни како се викаше

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
TumblePop на маме што беше, се утепав барајќи ја и никако не можам да ја најдам, ако некој знае кај може да се игра нека пише
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 15:15 ---
TumblePop на маме што беше, се утепав барајќи ја и никако не можам да ја најдам, ако некој знае кај може да се игра нека пише

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 15:15 ---
Па на маме може да се игра :pos: Симни си маме емулатор и после само тумбл поп ромот ке го ставиш во Ром папката кај Маме32 и играш

Kajgana Shop

На врв Bottom