Хорор филмови

А

Анноун

Гостин
Само што го изгледав They Live .
Класа . Од содржина до реализација. Тоа е тој шмек од 80тите.
Само не ми беше јасно зашто за таква банална работа се тепаа 10 минути црнецот и белецот , но ајде , малку акција :)
И на крајот кој муабет падна (последната реченица :pos:)
Не кажав никаков спојлер , кој не му е гледан , побргу нека го фати . Трае помалце од 90 минути , и брзо ќе ви пројде филмот , дека е стварно интересен .

Член од
10 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
18
moze li nekoj da mi preporaca nekoj dobar azijski psiholoski triler, horor? (da se nadevam deka ne mi e gledan)

Член од
10 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
18
uh...mnogu, pisi nekoj dobar, pa ke vidime dali mi e gledan, samo da ne e od takashi miike :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Документарец за европскиот хорор..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
The Bay. Не само лош хорор, најлош гледан филм годинава. 1 od 10.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Ако има некој расположен нека ми предложи некој добар хорор филм... Нешто страшно во вистинска смисла на зборот. Само да не е некој од оние ептен старите, добри се тие ама ги имам гледано. :pipi:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ако има некој расположен нека ми предложи некој добар хорор филм... Нешто страшно во вистинска смисла на зборот. Само да не е некој од оние ептен старите, добри се тие ама ги имам гледано. :pipi:
http://www.imdb.com/title/tt0113409/
Пробај овој ако не ти е гледан. Има интересна приказна.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
OMG! каков филм е Sinister!!!! старот/првите 30 минути ме запрепастија, има сериозни предиспозиции да му се придружи на The House Of The Devil, ако после почетокот продолжува со исто темпо, за жал не го догледав затоа што рипот е за нигде, пресконува фремови - делови, и се кочи :(

Филмот за периодот кој го изгледав, беше екстремно језив - тежок, звучните ефектни и позадинската музика, се многу добри вклопени....

Ќе го чекам у 1080p....бара посебно винамание на деталите.

Ако не ти е гледан, овој е ремек дело.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
OMG! каков филм е Sinister!!!! старот/првите 30 минути ме запрепастија, има сериозни предиспозиции да му се придружи на The House Of The Devil, ако после почетокот продолжува со исто темпо, за жал не го догледав затоа што рипот е за нигде, пресконува фремови - делови, и се кочи :(

Филмот за периодот кој го изгледав, беше екстремно језив - тежок, звучните ефектни и позадинската музика, се многу добри вклопени....

Ќе го чекам у 1080p....бара посебно винамание на деталите.
Да, да, потполно се согласувам! Јас го изгледав пред некој ден, одличен е премала оценка. Еден од најдобрите, ако не и најдобриот од поновиве хорори. Звучните ефекти ја смрзнуваат крвта. И приказната е феноменална. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom