Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе .. јас ја играм само Андерлехт да не даде гол цела утакмица .3.40 е во спортлајф .. а сигурна победа хммм не сум сигурен дека милан може да победи :D
2-ка ти е Милан, да му веруваш на дедо :D

2-ка ти е Милан, да му веруваш на дедо :D
Абе од тоа верување не можиме да фатиме .. затоа најубаво е од прва како шо ќе ти дојт на ум така да пишиш . прашај од овај прашај од онај и не мојш да фатиш после ... бтв имат еден кај нас в кладилница по цел ден седит и само кобит .. ти ја играш 1 тој 2ка ќе е таја .

Абе од тоа верување не можиме да фатиме .. затоа најубаво е од прва како шо ќе ти дојт на ум така да пишиш . прашај од овај прашај од онај и не мојш да фатиш после ... бтв имат еден кај нас в кладилница по цел ден седит и само кобит .. ти ја играш 1 тој 2ка ќе е таја .
Хахахах ги знам таквите, има и кај нас еден, сегде ги има. То е посебна раса на луѓе, по цел ден буквално по цел ден да се дремело в кладилница..а дали имаат 1-2000 ќар месецот :tapp:

Хахахах ги знам таквите, има и кај нас еден, сегде ги има. То е посебна раса на луѓе, по цел ден буквално по цел ден да се дремело в кладилница..а дали имаат 1-2000 ќар месецот :tapp:
Кладилница не е кладилница ако нема барем еден ваков :D
Има кај нас еден дедо 24/7 е таму, на почетокот ме заеба на неколку ливчиња ме премисли што да пишам али сега ич не го рецкам:icon_lol:

PH 76ers - TO Raptors ----- 1 (без хендикеп) (1.45)
NO Hornets - NY knicks ----- 2 (+6 хендикеп) (1.86)
BO Nets - LA Lakers ---------- over 207.5 (1.90)

во bet365 5.19 а во bwin 5.4
значи кој малер сум :(

Нетс - Лејкерс паѓаат 117 коша прво полувреме, а второ едвај над 70 т.е. 72 само за да го зезне ливчето

Зенит 1 или 1-3 гола
Malaga are without Carlos Kameni (illness), Nacho Monreal (back), Sergio Sanchez (hamstring) and Julio Baptista (achilles), while Manuel Iturra is suspended.

Coach Manuel Pellegrini has opted to rest Joaquin and Javier Saviola for the trip to Russia, so Roque Santa Cruz could be set for a rare start in attack.

Колку е минимална уплата за сингл во Моцарт?

Нек си јебе матер, денес ги ставам Силекс-Дрита 2 и Ренова-Тетекс 2

Не бе .. јас ја играм само Андерлехт да не даде гол цела утакмица .3.40 е во спортлајф .. а сигурна победа хммм не сум сигурен дека милан може да победи :D
Што велиш на ваква комбинација? :)

image.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom