Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене не ми се допаѓа насоката по која почнуваме да се движиме. Не ми се допаѓа тој бес помеѓу религиите и нациите. Поради некои неразвиени и неписмени заедници ние сите да страдаме. Верувам дека мора да постои подобро решение од фашисти на власт. Замислувам како после 20 години евреинов ни станува премиер, се ежам од самата помисла.
Додека сите од ден на ден стануваме порадикални како последица на константната тортура од малцинствата, многу лоши умови се создаваат. Тие умови можеби некаде таму ќе се дограбат до моќ. Тогаш дури нема да е интересно.
Верувам дека грешката е во системите. Премногу се дозволуваат работи кои се косат со Уставот и законите во секоја земја. Кај нас на пример никаде не пишува дека може да си ставаат шест метарски знамиња, имаш инструменти спречи ги. Не треба јас, ти и Петко да трчаме и да ги симнуваме знамињата, си имаме институции кои ги плаќаме да си ја завршат работата. Во Белгија на пример доселениците од арапскиот свет ги малтретираат жителите, имаш закон стрпај ги сите во ќорка да дремат. Нема потреба од фашистички движења, впрочем во секоја земја си има правила. Работата е што премногу се дозволува, а стравот да не бидеш обвинет од Најчевска е голем. Првото правило мора да се почитува, кој некому со сила, уцена или присила му прави лошо, треба да е соодветно казнет. Системите испарија во ова време, јас мислам дека до нив е проблемот. Едно е човекови права, друго е погазување на законите и вршење тортура врз граѓаните.
Многу погубна политика води Европа во моментов,доколку се продолжи со масовното доселување на Муслиманите во Европа ќе почнат да ја менуваат културата,запамити тие не се прилагодуваат туку ја менуваат случај е Холандија во која има десетици Исламизирани квартови во кои владее хаос,фашизмот не го оправдувам во никој случај,но ако е тоа спасот од шеријатскиот закон тогаш би го поддржал.
Погледни што се случува во Британија

Мене не ми се допаѓа насоката по која почнуваме да се движиме. Не ми се допаѓа тој бес помеѓу религиите и нациите. Поради некои неразвиени и неписмени заедници ние сите да страдаме. Верувам дека мора да постои подобро решение од фашисти на власт. Замислувам како после 20 години евреинов ни станува премиер, се ежам од самата помисла.
Додека сите од ден на ден стануваме порадикални како последица на константната тортура од малцинствата, многу лоши умови се создаваат. Тие умови можеби некаде таму ќе се дограбат до моќ. Тогаш дури нема да е интересно.
Верувам дека грешката е во системите. Премногу се дозволуваат работи кои се косат со Уставот и законите во секоја земја. Кај нас на пример никаде не пишува дека може да си ставаат шест метарски знамиња, имаш инструменти спречи ги. Не треба јас, ти и Петко да трчаме и да ги симнуваме знамињата, си имаме институции кои ги плаќаме да си ја завршат работата. Во Белгија на пример доселениците од арапскиот свет ги малтретираат жителите, имаш закон стрпај ги сите во ќорка да дремат. Нема потреба од фашистички движења, впрочем во секоја земја си има правила. Работата е што премногу се дозволува, а стравот да не бидеш обвинет од Најчевска е голем. Првото правило мора да се почитува, кој некому со сила, уцена или присила му прави лошо, треба да е соодветно казнет. Системите испарија во ова време, јас мислам дека до нив е проблемот. Едно е човекови права, друго е погазување на законите и вршење тортура врз граѓаните.
Циклуси се во прашање. Екстремен либерализам доведува до плодна почва за појава на нацизам. Институциите не можат да ја завршат работата, нит кај нас, ни во Европа. Радикализирање на Европа е работа што ќе ја живееме, само мислам дека ќе се случи прекасно за ние да можеме да извлечеме некоја корист од бранот.

Го молам God only knows, Inglourious Basterd, @Citro да не имаат толку предрасуди , затоа што не ги познавале Албанците и да не шират невистини дека Албанците се криминогени и дека трујат цела Европа со дрога.Тоа се невистини коишто ги пласираат сите европски дневни весници .Тоа е доволно дека не се познаваат тие две етнички заедници и всушност незнаат дека они само брашно продаваат.

Ги местат бе брад, тајните служби мешаат прсти!

Циклуси се во прашање. Екстремен либерализам доведува до плодна почва за појава на нацизам. Институциите не можат да ја завршат работата, нит кај нас, ни во Европа. Радикализирање на Европа е работа што ќе ја живееме, само мислам дека ќе се случи прекасно за ние да можеме да извлечеме некоја корист од бранот.
Заради тој екстремен либерализам ќе трпиме последици долги години,треба да се внимава на кој колку му е дозволено.

Воопшто не е чудно тоа што во пораст е национализмот во Европа и тоа оној хард-кор национализмот .......... од друга страна пак воопшто и не е чудно тоа што и секој ден се повеќе и повеќе имаме и анархисти(кои се б.т.в. левичари) и тоа баш најмногу во западните земји, значи и двете групи се тотално различни, едните се левичари, а другите се крајно десни ............ но факт е дека и тие и тие се производ на болното време и болното општество во кое живееме ....... факт е дека овој систем во кој денеска живееме труе корне ............. на хартија демократија, а во реалноста се само не демократија ........... е сега некои луѓе можат да трпат, некои неможат ама поради ххх фактори мораат, но некои луѓе/групи на пр. како нео-нацистите и како анархистите едноставно ги увиделе работите и на некој начин се освестиле од сонот ................. б.т.в. јас лично не сум припадник кон ниту една идеологија и не навивам за никого(неутрален сум) ............ но мислам дека Европа во иднина ја очекуваат неубави работи .......... видете го само порастот на овие групи и се ќе ви стане јасно ........... денеска општествата се распаѓаат самите од себе, дури и без никакви војни !

Тоа е најголемата brainwash машина којашто се случува последните 70 години со пропагирање на идеи дека сите луѓе се исти, не постојат раси и дека белецот е главниот виновник зашто тие континенти не биле развиени.Тоа систематски се прави да се уништи белецот и да се тера на расно мешање со што би се уништила крвта, гените и биологијата на белците.Уште се пласираат идеи и “научни истражувања“ финансирани од еврејски пари со коишто те убедуваат дека децата од расно мешаните бракови ги земаат најдобрите гени од двата родитела.Тогаш зошто во трките со кучиња, коњи земаат животни кошто имаат генерациски чиста крв и таквите животни се најценети и покажуваат најдобри резултати.Зошто не се тркаат мулиња или мзги на пример?:D

За ова другово ме мрзи да објаснувам искрено.Денешните бели Турци се само резултат на данокот во крв, силувањето словенски жени, земање словенски деца и ред други работи.

Знаеш што ти е проблемот?, си бил најверојатно премногу изложен од рацистичкиот форум Сторм фронт.....

Знаеш што ти е проблемот?, си бил најверојатно премногу изложен од рацистичкиот форум Сторм фронт.....
Вие пола Албанци делувате како да сте биле изложени на радијација,судејќи по фаците.

Многу погубна политика води Европа во моментов,доколку се продолжи со масовното доселување на Муслиманите во Европа ќе почнат да ја менуваат културата,запамити тие не се прилагодуваат туку ја менуваат случај е Холандија во која има десетици Исламизирани квартови во кои владее хаос,фашизмот не го оправдувам во никој случај,но ако е тоа спасот од шеријатскиот закон тогаш би го поддржал.
Погледни што се случува во Британија
Не води Европа погубна политика со имигрантите, туку води во selfdestruction.Во Европа намерно и свесно се пуштаат емигранти.Намерно и свесно се пропагира расно мешање, намерно и свесно се пропагира “феминизам“, “анархизам“, “демократија“ за да се убие духот на колективитетот , расната гордост, припадност.Човек не треба далеку да оди.Доволно е да отвори еден дневен весник и да види колку “црнците“, “азијатите“ ни се претставуваат како “егзотика“.Се издаваат дури прирачници “како да заведеш бела жена“.Некој очигледно е толку слеп за да сфати некои работи во животот.

Нема ден, а да не изгледам барем еден филм за кутрите Евреи и нивните страдања, а филм за етничко чистење на цел Израел никаде не постои и цела Европа и Америка се прават глувонеми.

Направи разлика од умоболни педофили, некрофили коишто цело општество ги осудува до ОДОБРУВАЊЕ НА ИНЦЕСТЕН БРАК ОД РОДИТЕЛИ.Кај вас еден куп инцестни бракови легално се склопуваа, а се склопуваат и уште.Да не заборавам дека пола бракови се уште ви се стројнички.Јас немаше ова да го зборам да не познавав Македонци муслимани коишто живеат во селата со вас.Немој многу да фантазираш како ние да не живееме во Македонија, туку во Кина.Сета ваша промена се должи на Македонците, затоа што сета култура ја впивате од нас, а не ние од вас.Има голема разлика.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 19:42 ---
Патем, скоро 99% од инцестите, силувањата, малтретирањата кај Албанците не се ни пријавени, затоа што обична Албанка не ни знае да распознае што е тоа, пошто е секојдневие и нормално.И да знае нема да пријави од страв и срам.Затоа не е толку експонирано јавно.

Најди еден пример на инцестен брак кај албанците, јас ќе ти најдам 10 силувања на својата мајак кај македонците...................
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 20:29 ---
Затоа кај нас дете кога ќе дојде со македонски дрес на училиште и градинка пола родители хистерија ќе ги фати, затоа што наводно детето ширело “национализам“ меѓу своите другарчиња.Кон училишниот одбор ќе покренат иницијатива училителката да биде отпуштена , затоа што дозволила таков гнасен “национализам“ во нејзината паралелка.Таа училителка треба да добие добра опомена, затоа што ние сме нација на цвеќето и дрвото!

А ти што ќе го учиш твоето дете? , да биде рацист и да ги мрази албанците за да се чувствува подобро, од искуство да му кажеш.........

Најди еден пример на инцестен брак кај албанците, јас ќе ти најдам 10 силувања на својата мајак кај македонците...................
не нема инцест само малку , кога идеш ти у швицарскка или у апс цела родбина ти ја пегла булата .....

Воопшто не е чудно тоа што во пораст е национализмот во Европа и тоа оној хард-кор национализмот .......... од друга страна пак воопшто и не е чудно тоа што и секој ден се повеќе и повеќе имаме и анархисти(кои се б.т.в. левичари) и тоа баш најмногу во западните земји, значи и двете групи се тотално различни, едните се левичари, а другите се крајно десни ............ но факт е дека и тие и тие се производ на болното време и болното општество во кое живееме ....... факт е дека овој систем во кој денеска живееме труе корне ............. на хартија демократија, а во реалноста се само не демократија ........... е сега некои луѓе можат да трпат, некои неможат ама поради ххх фактори мораат, но некои луѓе/групи на пр. како нео-нацистите и како анархистите едноставно ги увиделе работите и на некој начин се освестиле од сонот ................. б.т.в. јас лично не сум припадник кон ниту една идеологија и не навивам за никого(неутрален сум) ............ но мислам дека Европа во иднина ја очекуваат неубави работи .......... видете го само порастот на овие групи и се ќе ви стане јасно ........... денеска општествата се распаѓаат самите од себе, дури и без никакви војни !
Анархизмот, комунизмот, феминизмот, демократијата, либерализмот е производ на Евреите за да ги убие во тивка војна оние што им стојат на патот за целосна контрола.Затоа емигранти се примаат во Европа од западнњачките јудаистички влади да создадат проблем кој не постои и од којшто Европа никогаш нема да се извлече.Денес белците гинат за еврејски идеали во Авганистан, Ирак, Сирија и еден куп други земји.
Анархистите и комунистите се производ на 70 годишното медиумско труење од страна на Евреите за да создадат анти белачко движење.Не заборавај дека најголемите егзекутори во Црвената армија во Русија беа Евреи кои потепаа 20 милиони бели руски националисти :).

Заради тој екстремен либерализам ќе трпиме последици долги години,треба да се внимава на кој колку му е дозволено.

Да, но кој ни го наметна тој екстремен ултра-либерализам .......... самите ли ние Балканци си го измисливме или некој друг ни го наметна во последниве деценија-две !
Сите тие булшити дојдоа од запад .......... преку медиумите, филмовите, сериите, музиката... и оп сега не ја бива работата, епа не ја бива... ама тоа е тоа... и јас сакам да живеам нормален и поедноставен живот како што се живеел до пред некоја деценија ама не е баш така ........... напротив тој ултра-либерализам доведе до тотална деструкција во секое поле ............ наместо да се олесни и поедностави животот, напротив тој екстремен либерализам го направи животот на луѓето пекол ......... претерано брз, стресен и динамичен Капиталистички начин на живот, тоа е тоа, трка по пари, бизнис, кариера... луѓето денеска немаат раат време ни со најблиските да седнат на кафе, каков живот е тоа ........... е*емти либерализмот .......... ама не сме ние криви, наметната работа е од надвор ........ светски процес ЈБГ !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom