Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ги исполнува критериумите кои ги барам кај партнер, т.е. ми се допаѓа карактерно и физкички, карактерно во смисла да биде еманципиран, паметен, да гледа на светот слично или скоро исто како мене И АКО ГО САКАМ, да, би!
Ако ги исполнува критериумите кои ги барам кај партнер, т.е. ми се допаѓа карактерно и физкички, карактерно во смисла да биде еманципиран, паметен, да гледа на светот слично или скоро исто како мене И АКО ГО САКАМ, да, би!
Прочитај ја книгата на женава http://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Mahmoody напишана е по вистинска приказна и она си знае низ што поминала.Иако не се работи стриктно за Албанците да видиш кога станува збор за исламот и традицијата како мислењето и односот си ги менуваат преку ноќ.

@ God only knows.

Не можам во целост да те разберам друже. Од една страна ја почитуваш белата раса за одредени вредност заради кои се разликува од некои диви орди, а од друга страна и сам се воодушеуваш на некои заостанати племенски сфаќања, како што е на пример угнетувањето на жената и нејзино претворање во машина за деца. Разбери, напредокот и цивилизираноста не одат заедно со неконтролираното разможивање и племенски инстинкти.

mavrovski.jpg
1DD413394932004AB9465C24B268BE54.JPG

Zymberi_familja24.JPG

--- надополнето: 20 ноември 2012 во 17:17 ---
Затоа ниедна white pride организација во светот не ве ни смета за белци, а погледнете си ја физиономијата.Не треба да одам далеку.Доволно ми е да прошетам по Чаир и да видам колку турско-албански бракови има.Не само тука, туку и по Западна Европа.

Ako vie ste pobeli od nas jas kur secam.........
Vie ste kako bugarite, meshani so romite......

Inglourious Basterd единствена шанса да се зачуваат границите би бил влезот во НАТО,но и тоа има цена името(барем така ни кажуваат),е сега треба да се избере или името или пола Македонија,но што правиме доколку го смениме и пак не не примат е тоа ќе биде еден огромен апсурд.

Tipichen racist, neverojatno............
Uchi malku islamska kulura i civilizacija, chitaj malku.........
Da ne beshe islamot ti ushte ke se banjashe ednash na celiot zhivot

Е, ајде не фрлај дрва во огнот. Што труеш сега со исламизам? Јас тука се обидувам да докажам дека религијата го гнаси човекот и ствара војни...

monolog:
1. Vo koja druga drzava vo svetot e zakonski dozvoleno da se vee drzavno zname na nekoja druga drzava( bez razlika sto toa albancite go objasnuvaat kako nacionalno zname) -vo megunarodnoto pravo postoi samo DRZAVNO ZNAME I sekoe drugo zname mora ima I dodaten smbol za da se razlikuva od drzavnoto.ps. (drzavno zname oznacuva teritorija)
2. Dali ste slusnale nekoj od megunarodnite institucii ,za da napravat razlika pomegu narodite sto ziveat vo Makedonija ,da namesto Slavo Makedonci I Albanci go upotrebat terminot
Makedonci I Makedonci od ALBANsko poteklo ( makedonski albanci),

PS. ne gi napagajte Albancite tuku tie sto na toa gi poducuvaat I tie koj toa im go dozvoluvaat
napagajte gi onie koj glasaat za ramkovni dogovori bez da gi procitaat .onie koj do den denes ne go objavija ramkovniot dogovor vo celost so site negovi anexi,onie koj nedozvoluvaat da se formira VLADA so koalicija na samo makesonski partii so sto se krsi I naj demokratskoto pravo ,da onoj koj pobedi na izbori ima pravo da odbira so kogo ke koalicira,napagaj te gi onie koj vojni zlostorstva izvrseni vrz civili gi amnestiraat , a se znae deka dela klasificirani kako vojni zlostorstva NE ZASTARUVAAT

ITD ... ITD ITD (I jas da sum albanec bi postapuval isto) ,KRIVI SE ONIE KOJ TOA IM GO OVOZMOZUVAAT
I za kraj : za da napravis nekoja rizicna postapka ili hrabro delo vo sosedna srbija postoi izreka: " ZA TOA TREBA DA IMAS MUDA " dodeka kaj nas za istata rabota se
upotrebuva "ZA TOA TREBA DA IMAS G`Z "

pa sega sami sogledajte ja razlikata.

Прочитај ја книгата на женава http://en.wikipedia.org/wiki/Betty_Mahmoody напишана е по вистинска приказна и она си знае низ што поминала.Иако не се работи стриктно за Албанците да видиш кога станува збор за исламот и традицијата како мислењето и односот си ги менуваат преку ноќ.

Значи реков, ако има слични убедувања на моите. Тоа значи да не биде определен и да се става себеси ниту во некаква нација, ниту во религија.

Е, ајде не фрлај дрва во огнот. Што труеш сега со исламизам? Јас тука се обидувам да докажам дека религијата го гнаси човекот и ствара војни...
Covekot ja gnasi religijata i stvara vojni. Se sto e loso e covekovo.

Значи реков, ако има слични убедувања на моите. Тоа значи да не биде определен и да се става себеси ниту во некаква нација, ниту во религија.

Анфем, ако не се пронаоѓа себе си во ниту една религија, вклучително исламот, автоматски не е повеќе Албанец. Меѓутоа, дури и тие еманципираните, ако дојде до војна, ќе застанат во своето стадо, затоа што генетскиот код им е таков. Да бидат дел од стадото...

Погрешна генерација на Македонци добија парче земја за да се играат држава. Тие што ја заслужија највеќе сега се превртуваат во гроб кога не гледаат од таму некаде далеку.

Ќе дојде време да си ги продадеме спомениците и врбите ( ако не ги срушат велико-илирите) да си платиме кирија, и да го користиме овој воздух што го дишиме.

Меѓутоа, дури и тие еманципираните, ако дојде до војна, ќе застанат во своето стадо, затоа што генетскиот код им е таков. Да бидат дел од стадото...
Ne bi go napisal ova u tvoe mesto. Sam treba da znaes deka ne e taka.

Со твоите сфаќања во нивната средина ти би завршила на кол.
Изборот е: дрвен или надрвен.

Covekot ja gnasi religijata i stvara vojni. Se sto e loso e covekovo.

Да, религијата паднала од Марс, и човекот почнал да ја гнаси. Сигурно. Религијата е човечка творба, и како таква била гнасна уште од почетокот. Бог е најголемата причина за војни низ историјата. Религијата отсекогаш била и ќе биде алат за доминација на еден човек врз друг. Колку побрзо ја испратиме во историјата, толу подобро.

Во тој случај го сметаат за неверник и е подложен на опасност од вистинските муслимани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom