Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кутрите тие:(Америка фрли 3 билијарди долари на образување на Нигери и пак резултатот е нула.Ах, да.Нас не убедија дека не постојат раси на овој свет.Сите сме исти.Затоа Африка и Европа изгледаат исто и се на исто културолошко ниво развиени.

Чија вина е тоа што тие во Африка не се образовани? Тука ќе навлеземе во друга тема веќе...

Знаеш дека има доста муслимани (кога веќе станува збор за нив), кои отишле во поразвиени земји, се образовале, се еманципирале и отфрлиле религија?

Можеш да делиш по боја на кожа исто колку што можеш да ги делиш луѓето по изглед. Можеш да ги делиш луѓето по изглед? Секој различно изгледа...

Секое парче земја им припаѓа на сите. Тоа што има затруени глави од вери и нации не ти дава право да посвојуваш нешто кое не ти припаѓа. Можеш само да се бориш да се лишиш од наметнатиот авторитет, без разлика од која страна доаѓа. Ако кажам дека сум против авторитарниот пристап на племињата од планина, ќе биде фер да признаам и дека истиот таков авторитет го чувствувам и од нивните сојузници. И тие и вие сакате да ми наметнете некаква припадност.
Тогаш јас утре ќе дојдам кај тебе во Велес и ќе си се вселам кај тебе во домот, затоа што секоја куќа ми припаѓа мене.Ќе си го отворам фрижидерот, ќе си јадам што сакам и кур ме боли.Може?

Има затруени луѓе со еврејски пропаганди и идеологии што незнаат да разликуваат белец од црнец и бело од црно.Тие не убедуваат дека белото е црно, а црното е бело.Тоа е твој проблем, затоа немој да не труеш тука.

Тогаш јас утре ќе дојдам кај тебе во Велес и ќе си се вселам кај тебе во домот, затоа што секоја куќа ми припаѓа мене.Ќе си го отворам фрижидерот, ќе си јадам што сакам и кур ме боли.Може?

Има затруени луѓе со еврејски пропаганди и идеологии што незнаат да разликуваат белец од црнец и бело од црно.Тие не убедуваат дека белото е црно, а црното е бело.Тоа е твој проблем, затоа немој да не труеш тука.

Бујрум.

Не трујам јас никој, ти си тој кој наметнува некаква имагинарна определба. Јас тука само разменувам мислење, затоа е форум, нели?

Мултикултурализмот звучи предобро за да биде вистина,заедно си живеат повеќе народи,среќно си поматаат,а во примена е ужасен,според мене на светов нема два народи кои што можат заедно да опстојат во една држава,ако може некои да ме демантира дека може да живеат слободно нека повели(со примери).

Мултикултурализмот звучи предобро за да биде вистина,заедно си живеат повеќе народи,среќно си поматаат,а во примена е ужасен,според мене на светов нема два народи кои што можат заедно да опстојат во една држава,ако може некои да ме демантира дека може да живеат слободно нека повели(со примери).

Швајцарија:icon_lol:

Чија вина е тоа што тие во Африка не се образовани? Тука ќе навлеземе во друга тема веќе...

Знаеш дека има доста муслимани (кога веќе станува збор за нив), кои отишле во поразвиени земји, се образовале, се еманципирале и отфрлиле религија?

Можеш да делиш по боја на кожа исто колку што можеш да ги делиш луѓето по изглед. Можеш да ги делиш луѓето по изглед? Секој различно изгледа...

Колку се бре тоа доста? 0.5%? Салман Ружди кој мораше да се крие оти имаше потерница дека света должност на секој муслиман е да го утепа ако го види, пошто се образовал, еманципирал и отфрлил религија?

Мултикултурализмот звучи предобро за да биде вистина,заедно си живеат повеќе народи,среќно си поматаат,а во примена е ужасен,според мене на светов нема два народи кои што можат заедно да опстојат во една држава,ако може некои да ме демантира дека може да живеат нека повели(со примери).

Можат да живеат два или повеќе народи кои делат слични вредности, религија, убедувања...

Не ми врти, одговори ми. Да или не?

Би имала секс со Албанец?

Ако ги исполнува критериумите кои ги барам кај партнер, т.е. ми се допаѓа карактерно и физкички, карактерно во смисла да биде еманципиран, паметен, да гледа на светот слично или скоро исто како мене И АКО ГО САКАМ, да, би!

Alip-Demiri-Afrim-Ismailovi.jpg
49212_100000916715929_3020_n.jpg

johan.tarculovski.jpg

Има шанса, ако губењето на територија го искористиме како трагедија што ќе не разбуди. Но, ако Бугарите го искористат како трагедија со која ќе ни го скршат духот, што е поверојатно, нема да има ни независна Македонија.
Мене искрено поверојатно ми е второво ние не се избунтувавме доволно кога ни наметнаа да го смениме уставот,кога ни го сменија знамето и доколку дојде до одземање на територијата не верувам дека нешто значајно би направиле можеби би имало некои нереди во градовите,но ништо позначајно.

Да, затоа кога идам од 3 километри познавам кој е Црнец, кој е Арап, кој е Турчин, кој е Кинез, Јапанец, затоа што сите сме исти нели?
Пошто нациите се вештачка работа, затоа ти кога збориш со Кинез зборуваш на англиски пошто неможете да се разберете и те пипка по белата кожа, затоа што не видел такво нешто.

Моја ли вина или на белците вина е тоа што во Афика за цела цивилизација не успеаја да измислат ни вилушка?

BTW.Во сите земји каде што колонизирал белецот се и најразвиени земји во Африка.Типичен пример ти е Јужна Африка, каде што има најголем број на доктори, инжињери, научници и останато.

Знаеш колку муслимани има такви што ти ги наброја?Ни 0,0001 %.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom