Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можат да живеат два или повеќе народи кои делат слични вредности, религија, убедувања...
Никој неможе да живее, заеби приказни религии, верувања, убедувања. Никој со никого, се е чисто лицемерие.

johan.tarculovski.jpg
mavrovski.jpg
1DD413394932004AB9465C24B268BE54.JPG

Колку се бре тоа доста? 0.5%? Салман Ружди кој мораше да се крие оти имаше потерница дека света должност на секој муслиман е да го утепа ако го види, пошто се образовал, еманципирал и отфрлил религија?

Јас засега, на местото каде што живеам, сум запознала 7 души. (Не ги бројам Косоварките!)

Ако ги исполнува критериумите кои ги барам кај партнер, т.е. ми се допаѓа карактерно и физкички, карактерно во смисла да биде еманципиран, паметен, да гледа на светот слично или скоро исто како мене И АКО ГО САКАМ, да, би!

Така нема да биде Албанец...

:pos:

Исто како јас да кажам дека би спиел со Модести Блејз... Иста е веројатноста дека тоа ќе се оствари, и твојот Албанец, и Модест Блејз не постојат...

Со албанците нема шанси да има соживот, така да има две варијанти, или да има крвава војна па што сака нека биде,еднаш засекогаш да се реши, или пак мирно да се поделиме..

Ти најмалку можеш да зборуваш за нешто.Точно е тоа дека сме од Карпатите и јас сум горд на тоа.Белец сум и припадам на Европа.Многу подобро тоа отколку азијатки монголоид мешан со Турците како што сте вие Албанците.

Албанците мешани со турците?, ма убиј се............
Светот знае што сме.............

Така нема да биде Албанец...

:pos:

Исто како јас да кажам дека би спиел со Модести Блејз... Иста е веројатноста дека тоа ќе се оствари, и твојот Албанец, и Модест Блејз не постојат...

Мора да има. Али во Албанија. На Шар планина, нема.

Можат да живеат два или повеќе народи кои делат слични вредности, религија, убедувања...
Е да точно,така би можело на,но на овој начин Христијани со Муслимани или Муслимани со Евреи ни во најмала рака,толку се различни во погледите кон светот и се останато што би било вистинско чудо доколку најдат заеднички јазик и почнат да живеат и да градат држава како едно.

Албанците мешани со турците?, ма убиј се............
Светот знае што сме.............
Затоа ниедна white pride организација во светот не ве ни смета за белци, а погледнете си ја физиономијата.Не треба да одам далеку.Доволно ми е да прошетам по Чаир и да видам колку турско-албански бракови има.Не само тука, туку и по Западна Европа.

Со Албанците нема шанси да има соживот, така да има две варијанти, или да има крвава војна па што сака нека биде,еднаш засекогаш да се реши, или пак мирно да се поделиме..
Војна не ни одговара, а наша територија со никого не делам. Трето има ли?

Мултикултурализмот звучи предобро за да биде вистина,заедно си живеат повеќе народи,среќно си поматаат,а во примена е ужасен,според мене на светов нема два народи кои што можат заедно да опстојат во една држава,ако може некои да ме демантира дека може да живеат слободно нека повели(со примери).

Швајцарија.........

Затоа ниедна white pride организација во светот не ве ни смета за белци, а погледнете си ја физиономијата.Не треба да одам далеку.Доволно ми е да прошетам по Чаир и да видам колку турско-албански бракови има.Не само тука, туку и по Западна Европа.

Абе и грците се црни ко ѓупци, најверојатно и грците се мешани со овие..:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom