Sakas zamena za Nokia N97 so garancija na IMEI vo Struga, a jas sum od Ohrid. Nokiata e kupena pred 3 meseci ima 5 casa muabet i se za nea. Inace za drugite ja prodavam 400 evra vo kesh ili davajte ponuda za zamena za iPhone...Продавам iPhone 3GS 16GB бела боја од т-мобиле е купен има 8-9 месеци писмена гаранција, доаѓа во фул паковање со кутија. Цена 410 евра.
![]()
zamena iphoneot za nokia n97 so tvoja doplata od 100 evra?Bump. Ми го бутнавте постов 3 страни наназад дур се убедувавте дека кинескиот е (по)добар од оргиналот.
aaaaaaaa другарче малце не си ок ти излеа..... не треба да се мешам ама јане ми е другар и мора одма да ти одговорам во негово име ако не се слага ке пише ама одма знам дека се слага, н97 пријател нов тука во ск ти е 380 евра пријател.... а ти го продаваш 400 половен, ко прво и прво и глава за глава да му го дадеш нема да сака ке треба ти да доплатиш барем едно 80-90 евра или да не речам тие 100 ти што ги бараш да ти доплати, што е и најреално така да стварно незнам што мислиш ти дека продаваш..... кола????Sakas zamena za Nokia N97 so garancija na IMEI vo Struga, a jas sum od Ohrid. Nokiata e kupena pred 3 meseci ima 5 casa muabet i se za nea. Inace za drugite ja prodavam 400 evra vo kesh ili davajte ponuda za zamena za iPhone...
zamena iphoneot za nokia n97 so tvoja doplata od 100 evra?
Отиде...Ја му го земав... =)=)=)aaaaaaaa другарче малце не си ок ти излеа..... не треба да се мешам ама јане ми е другар и мора одма да ти одговорам во негово име ако не се слага ке пише ама одма знам дека се слага, н97 пријател нов тука во ск ти е 380 евра пријател.... а ти го продаваш 400 половен, ко прво и прво и глава за глава да му го дадеш нема да сака ке треба ти да доплатиш барем едно 80-90 евра или да не речам тие 100 ти што ги бараш да ти доплати, што е и најреално така да стварно незнам што мислиш ти дека продаваш..... кола????
Уфффф, некој малце си го преценил мобилниот... или пробуваш дали ќе ти успее замената?Sakas zamena za Nokia N97 so garancija na IMEI vo Struga, a jas sum od Ohrid. Nokiata e kupena pred 3 meseci ima 5 casa muabet i se za nea. Inace za drugite ja prodavam 400 evra vo kesh ili davajte ponuda za zamena za iPhone...
zamena iphoneot za nokia n97 so tvoja doplata od 100 evra?
aaaaaaaa другарче малце не си ок ти излеа..... не треба да се мешам ама јане ми е другар и мора одма да ти одговорам во негово име ако не се слага ке пише ама одма знам дека се слага, н97 пријател нов тука во ск ти е 380 евра пријател.... а ти го продаваш 400 половен, ко прво и прво и глава за глава да му го дадеш нема да сака ке треба ти да доплатиш барем едно 80-90 евра или да не речам тие 100 ти што ги бараш да ти доплати, што е и најреално така да стварно незнам што мислиш ти дека продаваш..... кола????
Отиде...Ја му го земав... =)=)=)
Шо боја ? пушти некоја сликаNokia E51 година и пол користен.Фински.5000 ден
Татко ми го користи.1G мемориска.Слушалици.Полнач.Тоа
сребрената маска со stainless stealШо боја ? пушти некоја слика
Повеќе од 3 - 3,500 нема да ти дадат за откуп ... за толку и ја ќе ти дадам :pos2:сребрената маска со stainless steal
Дај кажете каде има во скопјево некоја мобиларница која откупува телефони за пари (нејкам да правам смена)
Ти дај 4500 и твоја еПовеќе од 3 - 3,500 нема да ти дадат за откуп ... за толку и ја ќе ти дадам :pos2:
колку што ке ти дадат кеш во мобилара ја за нешто поише ке ти дадам а 4500 мн еТи дај 4500 и твоја е