Пазарете се тука!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Продавам iPhone 3GS 16GB бела боја од т-мобиле е купен има 8-9 месеци писмена гаранција, доаѓа во фул паковање со кутија. Цена 410 евра.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Продавам нокија н95 8гига. Користена пола година. Купена од Англија
Цена по договор :)
Повеќе инфо на пп :helou:

Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Продавам iPhone 3GS 16GB бела боја од т-мобиле е купен има 8-9 месеци писмена гаранција, доаѓа во фул паковање со кутија. Цена 410 евра.

Sakas zamena za Nokia N97 so garancija na IMEI vo Struga, a jas sum od Ohrid. Nokiata e kupena pred 3 meseci ima 5 casa muabet i se za nea. Inace za drugite ja prodavam 400 evra vo kesh ili davajte ponuda za zamena za iPhone...

Bump. Ми го бутнавте постов 3 страни наназад дур се убедувавте дека кинескиот е (по)добар од оргиналот.
zamena iphoneot za nokia n97 so tvoja doplata od 100 evra?

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Sakas zamena za Nokia N97 so garancija na IMEI vo Struga, a jas sum od Ohrid. Nokiata e kupena pred 3 meseci ima 5 casa muabet i se za nea. Inace za drugite ja prodavam 400 evra vo kesh ili davajte ponuda za zamena za iPhone...

aaaaaaaa другарче малце не си ок ти излеа..... не треба да се мешам ама јане ми е другар и мора одма да ти одговорам во негово име ако не се слага ке пише ама одма знам дека се слага, н97 пријател нов тука во ск ти е 380 евра пријател.... а ти го продаваш 400 половен, ко прво и прво и глава за глава да му го дадеш нема да сака ке треба ти да доплатиш барем едно 80-90 евра или да не речам тие 100 ти што ги бараш да ти доплати, што е и најреално така да стварно незнам што мислиш ти дека продаваш..... кола????

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
aaaaaaaa другарче малце не си ок ти излеа..... не треба да се мешам ама јане ми е другар и мора одма да ти одговорам во негово име ако не се слага ке пише ама одма знам дека се слага, н97 пријател нов тука во ск ти е 380 евра пријател.... а ти го продаваш 400 половен, ко прво и прво и глава за глава да му го дадеш нема да сака ке треба ти да доплатиш барем едно 80-90 евра или да не речам тие 100 ти што ги бараш да ти доплати, што е и најреално така да стварно незнам што мислиш ти дека продаваш..... кола????
Отиде...Ја му го земав... =)=)=)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114

Уфффф, некој малце си го преценил мобилниот... или пробуваш дали ќе ти успее замената?
Како што ти кажаа, 380 ти е нова, со можност да ти спуштат уште нешто ако отидеш со кеш. Другар едвај 300 евра неможеше да ја даде бела н97 од т-мобиле земена.
Ајфонов само што го огласив одма го продадов, уште истиот ден. И да понудеше ТВОЈА доплата од 100 евра, пак ќе размислев, есапот не ми искача зашто со н97цата ќе заглавам, а вака ќе имам чисти пари.
Тоа е тоа, подобро чувај си ја, ќе ти се слоши ако видиш колку ќе можеш да ја продадеш.

Отиде...Ја му го земав... =)=)=)

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Prodavam 5800 max zacuvano. Use pod garancija. Telefonot doaga so site kablovi so idat so nego. Cena 160E ne e fiksna

i btw E71 isklucitelno bel nekoj da ponudi.....

Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Epa lugje golema razlika e sk - oh, veruvajte ovde ne mozes da go najdis da go kupis podolu od 500 nov, a na staro nema ni da najdes :D

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Nokia E51 година и пол користен.Фински.5000 ден
Татко ми го користи.1G мемориска.Слушалици.Полнач.Тоа

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
сребрената маска со stainless steal

Дај кажете каде има во скопјево некоја мобиларница која откупува телефони за пари (нејкам да правам смена)
Повеќе од 3 - 3,500 нема да ти дадат за откуп ... за толку и ја ќе ти дадам :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom