Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а да си направиш еден ЕХО преглед не ќе е лошо нели?Eve tretoto go pijam so mojata posilna polovina![]()
нека пика 2 прста вгрло и нека исповрати и после одма брза помош.ajj nekoj da mi kazhi sho mozhi da se sluchi ako se napija devojche 15 godishno 6 apchina diazepam? mnogu mi e itno ve molam sto pobrz odgovor da mi dadete...
ajj nekoj da mi kazhi sho mozhi da se sluchi ako se napija devojche 15 godishno 6 apchina diazepam? mnogu mi e itno ve molam sto pobrz odgovor da mi dadete...
Помина попладнево, сигурно имав настинато.а да си направиш еден ЕХО преглед не ќе е лошо нели?
aa na primer za kolku vreme pochnuva dejstvoto? poshto vo 00:00 se napila aaa sea i se tresele racete i nozete i i se vrtelo...poshto sumljam i da ne me zaebava,mi kazhaja lujdze deka za 1 saat taa che bila gotova ako se napiela 6 apchina....
aa na primer za kolku vreme pochnuva dejstvoto? poshto vo 00:00 se napila aaa sea i se tresele racete i nozete i i se vrtelo...poshto sumljam i da ne me zaebava,mi kazhaja lujdze deka za 1 saat taa che bila gotova ako se napiela 6 apchina....
До сега сигурно сте ја однеле на лекар - 6 апчиња Diazepam не е летална доза. Сепак може да предизвика малаксаност, поспаност, забавување на фреквенција на дишењето и пад на притисокот..ajj nekoj da mi kazhi sho mozhi da se sluchi ako se napija devojche 15 godishno 6 apchina diazepam? mnogu mi e itno ve molam sto pobrz odgovor da mi dadete...
Претпоставувам дека повраќаш. - VOmex tableti или Eglonyl.Иљач против уплав од авион?
Има ефект ама треба да се користи на време за максимален ефект и ако се користи одма до 4 тубички е доволно.Има некој користено крема за лузни Контрактубекс да ми каже после колку време се гледаат ефекти, или џабе ја мачкам?
Претпоставувам дека повраќаш. - VOmex tableti или Eglonyl.
A ako имаш фобија - некој анксиолитик или не летај![]()
Епа Helex во комбинација со B6 e најдобро решениеЕ ме утеши сега... Морам да летам, земав таблети за лошење при патување, иако не повраќам. Јас паничам, мене ужасно ми е страв.