Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
отвораш windows task manager > processes (вториот таб)
во процеси на крајот од листата треба да имаш winlogon.exe
нормално е да го имаш еднаш, ако имаш повеќе вакви икони, да некој ти ја следи тастатурата и куцањето,
освен првата што е нормална, за секоја друга таква икона имаш по еден keylogger апликант
Андроид друже

Некое програмче за пишување со мк подршка ? Симнав 2-3 програми од плеј стор, ниедна не работеше како што треба.

Некое програмче за пишување со мк подршка ? Симнав 2-3 програми од плеј стор, ниедна не работеше како што треба.

TouchPal (Macedonian language) користам...од телефонот е програмата, и си работи супер :)

Пробај со оваа ја користев до пред некое време, одлична ми беше!

Што би било подобро да земам, Sony Xperia J или LG Optimus L7? Искрено би сакал да го земам сони-то. Перформансите им се многу слични, ако не и исти. До сега користев обичен LG, ама сепак да прашам дали некој има искуство. Пишува дека сони-то планираат да го апдејтираат на 4.1 андроид. ??????

Кај мене на Нексус (Галакси) во стандардната тастатура има да се додадат јазици и ја има македонската, ја селектираш и ја инсталира и неа. После можеш да бираш.

Некоја добра тастатура на кирилица, ама за телефон со екран 4.2 инчи? Имам симнато една, ама премногу се ситни буквите.​

Што би било подобро да земам, Sony Xperia J или LG Optimus L7? Искрено би сакал да го земам сони-то. Перформансите им се многу слични, ако не и исти. До сега користев обичен LG, ама сепак да прашам дали некој има искуство. Пишува дека сони-то планираат да го апдејтираат на 4.1 андроид. ??????
Oд таа цена (1000 ден. разлика е мислам) најмногу е препорачан HTC Desire X. Јас планирам да го земам. Инаку да, Xperia J официјално ќе добие JB апдејт, a истото се очекува, но не е потврдено за Desire X.

Некоја програма за screenshot? :)
На маркетот барав ама слабо нешто...:)

На Гугл да побараш за твојот телефон која комбинација е ако има воопшто. Кај мене е Power + Volume Down.
Изгледа нема. :)
Најдов некои апликации ама сите бараат да е рутиран телефонот....а мене не ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom