- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
шо споредуваш сеа hi5 со ова...времиња беа тоа...времиња...и немаше таму молење за прашања -.-
не сега...напишала на фб:
-Уффф, досадно ми е, прашајте ме нештооо! *тука следи линкот*
Прашање: Ај да се е**ме?
-Мршшш, не замарај.
Е, што? Сама си го бара, па после квичи...
И јас тоа викам, за нашите родители бевме ,,аздисани,, ама искрено, се би дала детето мое бар малку да личи на мене и моето друштво, мојата генерација општо, на тие години.
Може јас ќе им бидам старомодна, ама да видам на интернет некој да ми ја праша ќерката дали се јебела (а таа има, замисли, 14 години) има да ја акнам од земја па нека ме мрази до 18, слободно.
Ние си пишувавме во Скрапбук, ама нашите коментари беа многу повеќе од напалени куриња кои уште не знаат ни како да го издркаат и цуци кои мислат дека трудна се останува од перница.
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 20:51 ---
Тоа мене ми личи како на Мирц ако ви текнува многу одамна кога излезе ПЦ-то пентиумки јас си чатував како ненормален тиунејџер,а сега овие некако опасно ми делува оти има многу педофили за разлика од порано така да што знам дали е добро или лошо бидејќи се нечие ќерки или синови![]()
Нема повеќе педофили од порано, ама на мирц ниту тие не знаеа кој си, во овој случај тие добро знаат кого прашуваат, само оваа не знае кому му одговара