Last Resort

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека за возврат овие во финалето ќе го торпедираат Вашингтон...

Ненормални. Таман ќе се појави некоја серија која отскокнува од клишето и која раскажува покомплексна и поширока приказна, и ќе ја укинат. Ретардирани.

Ненормални. Таман ќе се појави некоја серија која отскокнува од клишето и која раскажува покомплексна и поширока приказна, и ќе ја укинат. Ретардирани.
Dude, they nuked Washington :)

Dude, they nuked Washington :)
Нека го викнат Џек Бауер.

Ај за оваа 666 не ми е криво, катастрофа, ме умре од досада, а и Џон Лок заслужува подобро. Ама глупо ми е кога вака предвреме ќе укинат серија која има предиспозиции и која има бааѓи што да раскажува. Ме потсеќа на времето кога ми ја укинаа Awake (R.I.P. never4get).

Знам, ја терам работава на мајтап да не се нервирам.

Ок, после последнава епизода морам со жалење да констатирам дека серијава заслужено оди под нож. Мислам откако адмиралот беше на островот и се деси пуцњава, ништо ама ич не се деси во поглед на главното дејство. Се работеше за геополитика, настани на светска скала, и за подморницата која требаше да се справува со заканите. Наместо тоа тие бркаат киднапирани војници и држат судења за силување. Секоја таква епизода е тотално безначајна, комплетно се оф-топик. Тензијата ја снема.

И последнава беше толку клише што тоа е немогуче...

wot не ја гледај. Се разочарав.

Хаха каква импровизација. Law & Order: SVU (Submarine Victims Unit). Дополнителен емотивен елемент - изненадната потресна исповед на Грејс во придружба на племенскиот хор. Meanwhile, Америка си го лади.

И кога Кендал се искачи на планината очекував да рече: Guys, where are we?

Ова за претпоследната епизода. Лоша беше да, типична филер која не би ми пречела многу ако серијата имаше целосна сезона од 22 епизоди. Вака укината изгледа смешно.

Последната уште не сум ја гледал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom