Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе го пишев. Да беше Таљавенто, Бергонзи итн кои имаат над 100 натпревари во лига, можда ќе се бунев, ама вака...

Ама мене по се изгледа дека добивам впечаток дека Јуве ви е крив за нерешеново :eek:.
Дај жити мајка, глупи муабети, на Интер не му досудиле, на Јуве одма црвен, + пенал + 5 играча повеќе.... :facepalm:

Не ми е јуве крив , прашав зашто на јуве му свират вакви работи , на интер не ....и коментарот мој прв , беше ради фаци ко црнците у париз и другарите негови од аЉбањија што се палат ко мајмуни на банана на нерешен исход на кој што и самите знаат дека бевме оштетени ....а тао дека било надвор ...маломрген ....максимум на линија да беше ..а падна внатре :D па сеа .../whistle ;)

Bianconero vero е ради ова не ми се прави муабет ....

Scirea нека му биде и 2 меч во Серија А ...објасни ми ти како е могуче за вас да се поништуваат регуларни голови , да се дозволуваат голови од 1-2 па и ВИШЕ метра офсајд а за нас ништо ? макар и ГРЕШКИ да се ... колку случајни *ГРЕШКИ* има за јуве , колку за интер ?

пс: Мислам дека интер е првиот тим на кој судија од Серија А добил ЗАБРАНА да му суди ради шупачанство !
Абе Интер беше оштетен денес ама не ми е јасно каква врска има тоа со Јуве. Јас разбирам дека Јуве е местачки тим во вашите очи ама како замислувате дека може Јуве покрај своите мечеви да ги мести и оние на конкурентите. Верувајте не биле толку моќни ни во времето на Џани Ањели а не па сега.

Дечки дај бе олабајте, плачите за надосуден фаул. АЛО ФАУЛ пред шеснајстерец а не пенал.

Site kako decinja se izraduvavte kako cokolatce da vi dadoa :LOL:.
Јас не се радувам на нерешенава на Интер. Единствено ми е криво зошто Јуве вчера не победи па да направи поголема разлика. Инаку после колово е статус кво и не гледам зошто би се радувал.

Не ми е јуве крив , прашав зашто на јуве му свират вакви работи , на интер не ....и коментарот мој прв , беше ради фаци ко црнците у париз и другарите негови од аЉбањија што се палат ко мајмуни на банана на нерешен исход на кој што и самите знаат дека бевме оштетени ....а тао дека било надвор ...маломрген ....максимум на линија да беше ..а падна внатре :D па сеа .../whistle ;)

Pa i Juve lacio vcera ima fauli nedosudeni za Juve pa nie tuka ne kukavme kako vas, a vie zaso padnal sam toj od inter pred linija penal sakate, abe so vie

Па што кур ме прашуваш мене, јас не сум Таљавенто, Бергонци, Росато... И нас не имаат оштетувано, ама и суделе во корист на нас ( второво повеќе ). Што треба сега јас да правам ако ни признаат непостоечки пенал, или гол од офсајд. Си има таму ФИГЦ или како се викаше ги казнуваат судиите. Ете за дуелот со Катанија кога стварно беа за никаде судиите, си добијаа соодветна казна.
И остај го црнците во Париз, и вие вчера не тролавте кога одигравме нерешено, бидете малце посталожени, посмирени, а не само да урлате, лошо е за здравјето :icon_mrgr:

Јас не се радувам на нерешенава на Интер. Единствено ми е криво зошто Јуве вчера не победи па да направи поголема разлика. Инаку после колово е статус кво и не гледам зошто би се радувал.

E narednoto kolo e interesno , da vidam sto ke napravite so Milan . Inaku Fiorentina e vo niza od 5 pobedi i vo strasna forma se.

E narednoto kolo e interesno , da vidam sto ke napravite so Milan . Inaku Fiorentina e vo niza od 4 pobedi i vo strasna forma se.

pa parma se pojaki od milan ke vidam vie so ke napraite,
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 17:24 ---

Ако судијата беше убеден дека стартот е надвор од 16 тогаш ќе свирнеше фаул без око да му трепне но најверојатно мислеше дека стартот е внатре во 16ник и затоа немаше муда да свирне пенал во 90 минута.Реално стартот требаше да се санкционира со пенал и затоа со право се реакциите од фановите на Интер.

п.с Јас не видов баш најдобро дали стартот е на самата линија или па внатре во шеснаесетникот и ако има некој слика/видео од тој момент нека стави да видиме подобро.

Тоа беше фаул а не пенал. Од кога се судат пенали надвор од шеснаесетник?

Ова надвор е?
68340_10151549826017178_543750923_n.jpg

Кој ја гледаше утакмицата знае дека Интер повеќе од заслужено требеше да победи...1000 шанси имаа, нишо не влезе...ама ова МОРАШЕ да се досуди.

Едит:
Еве и вториот гол Каљари каде имаше игра со рака...
486174_439759696085714_1967584880_n.jpg

Интер денес требаше да ги згази ко шлепер - жаба, али Страчатела втор пут по ред ги гори ради неговата арогантност.

До бод стигна преку автогол, а по пат промашија и празен гол од 3 метра. Попладнево бод му беше поголем од три.

Ако некој треба да се беси тоа ви е т.н. тренер, па пола играчи па празно место па судија.

Ова надвор е?
68340_10151549826017178_543750923_n.jpg

Кој ја гледаше утакмицата знае дека Интер повеќе од заслужено требеше да победи...1000 шанси имаа, нишо не влезе...ама ова МОРАШЕ да се досуди.

Едит:
Еве и вториот гол Каљари каде имаше игра со рака...
486174_439759696085714_1967584880_n.jpg
Ако ова беше рака,незнам шшо беше вчера тоа на Лацио дефанзивецот што го направи.Иначе за пеналот/слободниот(што и да беше)со право си се љутите,ама тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom