Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
А досуди фаул?

Башка минатиот пат кога не убедуваше за офсајдот, знаеш како помина тоа. Овој пат нема да цртам.
Не досуди, Интер е оштетен.

За кој офсајд мислиш? Со Катанија признав дека Јуве победи незаслужено и дека Катанија е оштетена а и со Интер пишав во темата за дербито дека дадовме гол од 2 метри офсајд ама Интер победи па не може да се каже дека е оштетен. И со 0-3 пак 3 бода ќе земеа немаше повеќе.

За кој офсајд мислиш? Со Катанија признав дека Јуве победи незаслужено и дека Катанија е оштетена а и со Интер пишав во темата за дербито дека дадовме гол од 2 метри офсајд ама Интер победи па не може да се каже дека е оштетен. И со 0-3 пак 3 бода ќе земеа немаше повеќе.
Па за истиот за кој тврдеше дека Интер го дал од офсајд и после испадна дека се шалевме. Така да би ти препорачал и денешнава ситуација да ја разгледаш па да пишиш.

Oк брат ми ...*реален си* .... за разлика од овие другиве .... не мислам уопште да се расправам ...сите знаеме што ќе беше да играше јуве , а што кога игра интер. . . врска немаат судииве ...у задњи 3 години нејќам ни да набројувам колку пати сме оштетени а вас колку пати ви се дадени поклони ... Тоа е ...

прво - КАКО не заслуживме да тепаме на 500 шанси ?
второ - дали не беше пенал тоа ?????

И доста серете дека судијата неможел да види судијата вака судијата така - како за ѓубрентус и тоа што е го гледаат и тоа што не е ?
uploadfromtaptalk1353255010165.jpg

Oк брат ми ...*реален си* .... за разлика од овие другиве .... не мислам уопште да се расправам ...сите знаеме што ќе беше да играше јуве , а што кога игра интер. . . врска немаат судииве ...у задњи 3 години нејќам ни да набројувам колку пати сме оштетени а вас колку пати ви се дадени поклони ... Тоа е ...

Е што кур ќе беше?
Нели го слушна Бранко, 8 натпревар му е ова во Сериа А, нормално е да згреши, притисок, едно - друго...
И ние вчера бевме оштетени ама нит се буниме нит креваме паника.

Е што кур ќе беше?
Нели го слушна Бранко, 8 натпревар му е ова во Сериа А, нормално е да згреши, притисок, едно - друго...
И ние вчера бевме оштетени ама нит се буниме нит креваме паника.
Сериозно, ама најсериозно, одговори ми само на ова: дали ако истиов судија не му досудеше пенал на Јуве во 90 минута, ќе го пишеше истово?

Е што кур ќе беше?
8 натпревар му е ова во Сериа А, нормално е да згреши, притисок, едно - друго...
.

Bianconero vero е ради ова не ми се прави муабет ....

Scirea нека му биде и 2 меч во Серија А ...објасни ми ти како е могуче за вас да се поништуваат регуларни голови , да се дозволуваат голови од 1-2 па и ВИШЕ метра офсајд а за нас ништо ? макар и ГРЕШКИ да се ... колку случајни *ГРЕШКИ* има за јуве , колку за интер ?

пс: Мислам дека интер е првиот тим на кој судија од Серија А добил ЗАБРАНА да му суди ради шупачанство !

Не ме цитирај молим те.

so ne be, se cigancite za somnitelen faul na linija pa cagliari imaa poise sutevi na gol od vas i imafte sreka autogol si dadoa i sakate za 3 moesto da se borite so koja igra po koj osnov... e nema 4-5 mesto maks,

so ne be, se cigancite za somnitelen faul na linija pa cagliari imaa poise sutevi na gol od vas i imafte sreka autogol si dadoa i sakate za 3 moesto da se borite so koja igra po koj osnov... e nema 4-5 mesto maks,
Сега прочитај што ти напишав предходно и размисли неколку минути.

се циганчиме и за поништен регуларен гол ......признаен НЕрегуларен , даден гол од 3 метра офсајд , примен чист гол а поништен .... имање кољач во екипа на кој што му е дозволено да направи 3 фаула во рок од 2мин од кои 2 беа намерни и со дигнат ѓон ама сепак црвен не доби пошто сте ЃУБРЕ од екипа !

Сериозно, ама најсериозно, одговори ми само на ова: дали ако истиов судија не му досудеше пенал на Јуве во 90 минута, ќе го пишеше истово?

Ќе го пишев. Да беше Таљавенто, Бергонзи итн кои имаат над 100 натпревари во лига, можда ќе се бунев, ама вака...
Bianconero vero е ради ова не ми се прави муабет ....

Scirea нека му биде и 2 меч во Серија А ...објасни ми ти како е могуче за вас да се поништуваат регуларни голови , да се дозволуваат голови од 1-2 па и ВИШЕ метра офсајд а за нас ништо ? макар и ГРЕШКИ да се ... колку случајни *ГРЕШКИ* има за јуве , колку за интер ?

пс: Мислам дека интер е првиот тим на кој судија од Серија А добил ЗАБРАНА да му суди ради шупачанство !

Ама мене по се изгледа дека добивам впечаток дека Јуве ви е крив за нерешеново :eek:.
Дај жити мајка, глупи муабети, на Интер не му досудиле, на Јуве одма црвен, + пенал + 5 играча повеќе.... :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom