Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ќе даваат тенис на Телма? :icon_lol:
за чудо фудбал ќе даваат ама си ги потрошија кредитите кај мене.
Ако има салам сопкаст на него ќе гледам. Ќе ми недостига тракторот ама ќе преживеам и без него.

за чудо фудбал ќе даваат ама си ги потрошија кредитите кај мене.
Ако има салам сопкаст на него ќе гледам. Ќе ми недостига тракторот ама ќе преживеам и без него.
:pos:

Тешки 5 натпревари :sneaky:

68234_453146718076391_955864189_n.jpg
Многу е битно Челзи да се победи, потоа со Шахтјор нерешено. Пошто и така на двата тима ќе им одговара нерешен резултат за да идат понатаму.

starting 11: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Quagliarella

subs: Storari, Rubinho, Caceres, Lichtsteiner, Lucio, De Ceglie, Padoin, Marrone, Giaccherini, Pepe, Bendtner, Matri

JUVENTUS (3-5-2) : Buffon ; Barzagli, Bonucci, Chiellini ; Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah ; Giovinco, Quagliarella (Storari, Rubinho, Caceres, Lichtsteiner, Lucio, De Ceglie, Padoin, Marrone, Giaccherini, Pepe, Bendtner, Matri).

LAZIO (4-5-1) : Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Gonzales, Brocchi, Ledesma, Hernanes, Candreva; Klose (Bizzarri, Carrizo, Ciani, Cana, Cavanda, Ederson, Stankevicius, Onazi, Zarate, Floccari, Kozak, Rocchi).

Мн се снажни фудбалерите на Лацио, би го ставил Бендтнер..

Барѕаљи многу слабо ми игра у последно време.Скоро на секој дуел губи рамнотежа. (n)

Маркетиво среќа у гз има! Нејќе да влезе бе и нејќе!!!!:mad:

Нека им е честито титулата на Лацио.По гомнарска екипа од дамна немам видено.

Уште србендата глупа ке идел на победа,оф морее јадови,барем нека не се брукаат со изјавите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom