Скупо бато, само за инфо во една мобилара ми даваа нов 16г за 23 000.Продавам нов неотпакуван iPhone 3G со 16GB меморија купен на 18.03.2009 со 12 месеци гаранција со кутија и целата опрема што иде со него. Цена 490 евра.
Продавам нов неотпакуван iPhone 3G со 16GB меморија купен на 18.03.2009 со 12 месеци гаранција со кутија и целата опрема што иде со него. Цена 490 евра.
P1i i uste kolku da ti doplatam ?Јас ти нудам iPhone 2g 8GB за 250Е....
Па Р1 се движи околу 10000-11000ден по пазариве(зависно од тоа колку е користен), така да доплата од 70-80Е треба да заврши работа....секако ако ти одговараP1i i uste kolku da ti doplatam ?
daj mi mobilen po privatna poraka da se dogovoirmeПа Р1 се движи околу 10000-11000ден по пазариве(зависно од тоа колку е користен), така да доплата од 70-80Е треба да заврши работа....секако ако ти одговара....пиши ми порака на профил
позз
Супер, купи си го.Скупо бато, само за инфо во една мобилара ми даваа нов 16г за 23 000.
Со црна е. Белиот ајфон има проблем што пука маската сама од себе а гаранција не подлежи на тоа. Погледни ги сликиве на гугл што ги дава. Побарај и сајтови што имаат напишано за проблемов, милиони ги има што значи дека е доста чест проблем. Не би ти препорачал да земеш бел иако е доста поубав.So bela plastika e od pozadi?
Каква боја е ? златен ако е хмм ај лајк итПродавам или заменувам LG KE970 неотпакуван со гаранција ....понудете вие цени на приватна порака не тука
Пвеке инфорамции на овој линк за мобилниот:
http://www.gsmarena.com/lg_ke970_shi...tures-1829.php
Набавив и БЕЛ ако сака некој, а воедно и да го огласам и него.So bela plastika e od pozadi?