Најдобра дискотека/клуб во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра дискотека/клуб во Скопје?

• Вкупно гласачи
    136
И со вратари тешки сељачишта(колку луѓе сум гледал супер облечени ги враќале,врвките од патиките не му одговарале со шалот...).

Колку што се сеќавам, мислам дека кога ќе видеа само машко друштво така се понашаа (не со сите нормално...) и прво парови пуштаа и женски...Баш штета што не работи...Урбано скопско место...

Колку што се сеќавам, мислам дека кога ќе видеа само машко друштво така се понашаа (не со сите нормално...) и прво парови пуштаа и женски...Баш штета што не работи...Урбано скопско место...
Јас сум немал проблем таму додека работеше,но имало безброј ситуации ради банални работи многу луѓе да бидат вратени,тоа многу ме револтираше.

И со вратари тешки сељачишта(колку луѓе сум гледал супер облечени ги враќале,врвките од патиките не му одговарале со шалот...).

Мој другар го вратија за 18ти роденден, зошто имал бели патики (со него уште 20тина другари/другарки и девојка му)(n)

У принцип, каде што има вратари - не влагам. Ако тоа значи дека се 99 посто од местата, ќе идам на тие 1 посто.

Галерија 8 изненадувачки добро место, често со добри DJ-и и со предобра музика или со музика различна од други места што не си ја чул со години. Интересни вечери се организираат. Весела атмосфера секогаш. Само гужвите летото беа ненормални.

Точно има различна музика, али па 4 месеци истите песни, по ист редослед да одат не можам да ги разберам. Ај последниов месец слабо одам, па не знам како е.

Иначе редоследно од почеток имам ваква кариера: колосеум, ла фабрик, вулкан, кафани, кафани......., б2, 69, миднајт, чаршија, за понатаму ќе видиме.

На времето се секавам со 150 ден одевме со друштвото во ла фабрик. По 20 ден за такси, гратиси имавме обавезно, не пиевме ништо. Ни остануваа пари и за во фурна и за спортска следниот ден, лудница.

Не сум бил само во џубокс, и да еднаш не ме пуштија во балет, па после тоа не сум ни помислил да одам таму.

Ќе мора и оваа тема да ја терам фељтонски, како сум тргнал не 8 000 иљади него 80 000 збора да ми дозволи Бидик малце ќе се. И не заборавајте-Не е ноќниот живот во Скопје толку тапа колку што сте вие. Клабингот не е само локалот, музиката таму, луѓето, светлечите ефекти, лајт шоуата, ласерите, куглите што се вртат или жанрот. Клабингот е пред се стејт оф мајнд, нешто што го носиш во себе и со себе. Клабингот е таму каде што си ти. За добар клабер нема лоша журка. Рџавоме тулумару свака му глазба смета што би рекле Хрватите. А денес е петок...

Проблемот е што моментално воопшто нема журки.

Епа нема кога во петок си дома во 15 до 2. Врати се во 6 па ќе има.
Па и ти да полагаше утре денес ќе седеше и ќе учеше... (I guess...)

Али веќе кога го почна овој муабет, еве кажи ми што журки има периодов?

Како прво треба да се променат луѓето.

Да сфатат еднаш веќе дека кога се иде во диско,или било каде,постои едно што се вика дезодоранс,или пак стик,било што да е,да не мириса само на одвратна пот,од која какво и да е диското и колку да си бил расположен,секундарно ќе те сруши.(n)
Плус да разберат дека во град или во дискотека не се излегува за да се тепаат и да прават фрки туку за да се забавуваат и да си поминат добро.
На 90% од луѓето што ги гледам по град целта им е да докажат дека се тепачи, дека имаат “ГРБ“, дека се јако друштво и остали сељачки работи.

Што сакате кога највеќе гласови има Колосеум на анкетава... Какви овци, таква волна...

Што сакате кога највеќе гласови има Колосеум на анкетава... Какви овци, таква волна...

Ја гласав за колосеум,али ради стара слава. И другите не ги знам толку.

Дами и господа, да му направиме добредојде на новиот клуб, кој верувале или не, се вика - Millionaires club!!!:pos::pos::pos:

klubmilioner.jpg

Да ми е да знам што им се врти во главата кога им ги даваат имињата...:pos::pos:Какво име еј...:facepalm: Клуб на милионери... Божееееее...:rolleyes:

Дами и господа, да му направиме добредојде на новиот клуб, кој верувале или не, се вика - Millionaires club!!!:pos::pos::pos:

klubmilioner.jpg

Да ми е да знам што им се врти во главата кога им ги даваат имињата...:pos::pos:Какво име еј...:facepalm: Клуб на милионери... Божееееее...:rolleyes:
кај ке се наога ова чудо :?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom