Најдобра дискотека/клуб во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра дискотека/клуб во Скопје?

• Вкупно гласачи
    136

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Значи има повеќе теми за посебни дискотеки и клубови на форумов, но замислата ми беше да направиме анкета за тоа кој е најдобра дискотека/клуб.
Често слушаме како ноќниот живот во Скопје станува се полош и полош, па да видиме според вас кој е најдоброто решение за ноќното излегување?

Зошто баш тоа место?
Заради музиката, луѓето, атмосферата или нешто сосема друго е во прашање?
Која пак ви е најнеомилена и не ви е ич по кеиф?

Да видиме какво е мислењето на Кајганџии во однос на тоа каде е најдобро за излегување?

Можно е да подзаборавив нешто, така да потсетете ме и ќе го додадеме на листата, се трудев да ги ставам најпопуларните барем, ама живо суштество сум, можно е и да сум промашила нешто. :)

Дискотека според мене во градов нема. А за најдобар клуб за мене ќе го пишам Мамас. Зашто и јас самиот незнам, можеби дека во друштво ни е познато како Хамас:)
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 21:42 ---
Кај ти е Милениум.. :D
Надвор од Скопје е тоа;)

Кај ти е Милениум.. :D

Цитро да не се расправаме! :sneaky::icon_mrgr:
Дискотека според мене во градов нема. А за најдобар клуб за мене ќе го пишам Мамас. Зашто и јас самиот незнам, можеби дека во друштво ни е познато како Хамас:)

Добро, затоа ми е и ставено дискотека/клуб. Во секој случај се мисли на се што работи после 12! :icon_mrgr:

Ниту една :) гласав со друго пошто од сите овие ниту една не ми прави некој си посебен мерак сите се онака прилично ок а и најдобра ниту една ..

Ниту една :) гласав со друго пошто од сите овие ниту една не ми прави некој си посебен мерак сите се онака прилично ок а и најдобра ниту една ..

А што според тебе недостасува?
Тоа ми е и муабетот, не мора да се каже само која е добра, туку и зошто е добра исто и да се развие дискусија во однос на тоа што треба да се промени и како би било подобро... :)

Гласав за Миднајт не затоа што сега многу ми се допаѓа туку затоа што јас секогаш ќе го знам како Процес, а таа ми беше прва и омилена дискотека прв пат кога почнав да излегувам на времето :love: . (јуниор)
Разголени фуфици со кратки миничи, уште у пелени играат на шипка, black devil vanilla цигари се пушеше внатре и даваа посебен мирис и атмосфера. (затоа сега сегде ги барам ги нема), басот на д дрил ти ги разместуваше сите органи.. а после нејзе одеше лав ми :vozbud:

Незнам како е моментално Колосеум,ама гледам слабо нешто..порано од време на време ќе донесе некое солидно име од д-џеј или слично и ќе ми дадеа мотивација и ја од Куманово да се по-мкнам до Ск. Каква е состојбата сега ?

Како прво треба да се променат луѓето.

Да сфатат еднаш веќе дека кога се иде во диско,или било каде,постои едно што се вика дезодоранс,или пак стик,било што да е,да не мириса само на одвратна пот,од која какво и да е диското и колку да си бил расположен,секундарно ќе те сруши.(n)

Незнам како е моментално Колосеум,ама гледам слабо нешто..порано од време на време ќе донесе некое солидно име од д-џеј или слично и ќе ми дадеа мотивација и ја од Куманово да се по-мкнам до Ск. Каква е состојбата сега ?

Јас не сум била таму две години, а можеби и повеќе. Мислам дека претежно се базира турбофолк настапи или нешто слично. Ако некој бил во скоро време и мисли дека сум грешка, слободно нека ме демантира. :)

311098_4485401532228_551113014_n.jpg

:facepalm: :(
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 22:02 ---
:facepalm: токму така само Српски :facepalm: нешто поинакво нешто подобро не може али ово је балкан :гомце:

Додека има оФци ќе има и вуна.Абе сигурно тоа се бара и тоа го нудат..јбг на менаџерот му е битна само заработката..тоа е тоа. Стока народ стока!

Сега ликови како Миле Китич носат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom