Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек ако стигни понуда од 50-60 + милиони нема да го продадат?? Ако не зимава тогаш на лето ќе си оди. Секако ако нешто драстично не се смени во меѓувреме.^абе фрлете ги тоа медиумите...цел тим беше и скаран со Суарез, никој со него не славеше на голот против Челзи![]()
Демек ако стигни понуда од 50-60 + милиони нема да го продадат?? Ако не зимава тогаш на лето ќе си оди. Секако ако нешто драстично не се смени во меѓувреме.
Јас знам дека ако стигни висока понуда ќе го шитнат на лето. И да не стигни, ако вака продолжиме сам ќе побара да си оди. И не само јас туку сите овде а и пошироко го знаеме тоа. Е сега кој колку е свесен за тоа а кој си прави бајрам со паметот не знамКолку што знам јас, толку знаеш и ти.
Јас знам дека ако стигни висока понуда ќе го шитнат на лето. И да не стигни, ако вака продолжиме сам ќе побара да си оди. И не само јас туку сите овде а и пошироко го знаеме тоа. Е сега кој колку е свесен за тоа а кој си прави бајрам со паметот не знам
Тој у manure ќе иде да крши глава. Го виделе на јутуб како на среќа некако ја провлекува топката преку нозе за Нотс Каунти и мислат суперстар еНема да оди никаде, така само прашина се крева, весниците си креваат продажба на овој начин....
Исто и Мирор си креват продажбата дека наводно одново се заинтересирани за Том Инс...Не гледам никаква логика за ваков трансфер.
даде + стадионот да ни го направат и двегодини платите на играчите да им ги плаќаатабе шо сте се запнале толку за суарез. без секој се можи... едно 50 милиони плус агуеро и тевез и бркаме бизнис!!!![]()
даде + стадионот да ни го направат и двегодини платите на играчите да им ги плаќаат
не се вејте со паметот едини клубови за кој би заминал суарез е барса или реал а воа за англискиве тимови мало сутра дека ке оди кај некој од нив
и ако го продадат суарез тоа ќе биде огромен притисок врз сите и на некој начин доказ дека тимот нема план за да напредува туку едноставно да прави профит еден вид на арсенал купи го за 2 милиони продај го за 15 титула ако даде господ ако не јебига идемо даље
донекаде да донекаде не
замисли истиот случај пред некоа година ... торес го продаваме и зимаме двајца кој као демек ќе бидат подобри ама за беља само едниот е како што треба другиот и него ни видовме многу но и неможеше кузнае колку да се очекува од керол така да приказната би се повторила
време е чичко хенри да брцне во џепчето и да не млатат сува слама