Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај Стеам.. Ќе стигнеш до црн екран и ќе ти ја исклучува.. .

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 00:36 ---
Дво-Клик мавам на иконата " t6sp " и играта не ми ја уклучува и отчитува процес....
- И со оригиналниот крак од играта и со Black Ops II Crackfix.Repack - SKIDROW ... истото ми го прави.
- Како можам да го средам овој проблем ???

Незнам очигледно куп сме со истиот проблем

Џои дури откоа ме цитира, текна ми шо сам напишал и сам си се изнасмејах.... :pos:

Џои дури откоа ме цитира, текна ми шо сам напишал и сам си се изнасмејах.... :pos:

Ме пресмеа, битно ти му кажа што да направи да стигни до црн екран. Сега нека му ја мисли тој... :pos:

играм ради реда, колку да можам да кажам дека е неверојатно глупа.ама ете, имаш избори да правиш у играта па ваљда има некаков impact на приказната, сега уште еднаш спротивно ќе направам се.ама џабе е, им снемало идеи, и тоа страјк форс е од BF ископирано

Според ова што го изиграв до сега сингле плаеерот е стандарт код нема што друго да се каже освем понатаму во кампајната ако има промени ама сепак спрема мене код е мултиплеер игра и од тоа што го имам видено до сега мп делува дека е доста добар.

а да и страјк форсе мисиите некако ми делуваат ко време губејне барем првите 2 не беа нешто посебно

и тоа страјк форс е од BF ископирано

можи сум пропуштил нешто пошто ја немам играно bf3 ама сепак не гледам како е страјк форсе ископиран од bf повеќе ми делува на микс од survival од mw3 и domination

Баш кога мислев дека неможе полошо, ме демантираа :D

wLLDyo.gif

И сеа шо ? Ја симнав од арена изиграв 4-5 мисии и сеа ми се губи доаѓа до Долби и се гаси шо да му праам ?
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 14:04 ---
Боже свашта... го вратив датумот на 14 ноември работи без проблем ...

И сеа шо ? Ја симнав од арена изиграв 4-5 мисии и сеа ми се губи доаѓа до Долби и се гаси шо да му праам ?
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 14:04 ---
Боже свашта... го вратив датумот на 14 ноември работи без проблем ...

Тогаш си ја инсталирал, ќе треба секој ден да го враќаш на 14ти. Така беше со првичната верзија на Half-Life 2

Ја симнав верзијата од замунда (после 15 саати симињање) и инсталирав еднаш и во текот на таа инсталација 3 или 4 пати ми појави ерор (ќе видите во сликата каков, т.е. тоа беше првиот, после ми се појавија уште 2-3 други). Им отидов прво retry али не сакаше па морав игнор. Ја инсталирав играта и ја палам играта и ми се појавуваа срања ко што им се појавуваа и на другите...
bag.png

Ова е вториот пат кога ја инсталирав, ја угасив Авирата тогаш, но пак ми го покажува ова. Некој да не знае до што е проблемот?

Untitled.png

Вчера си беше супер, денес се појавува ова, ја вратив датата на 14 и супер ојт, безвезе :S..

Ништо кај мене не работи никоја, ке почекам 2-3 дена да излези асален торент со убав крак.

За досега изиграното можам да заклучам неколку работи, а тоа се: Лоша графика (за денешно време), 0 интелигенција кај противниците, тотално нереално убивање, го пукаш 20 секунди - не умира....

Незнам ама некако сум разочаран од играва, се надевам дека мултиплеерот е поинтересен од синглов, пошто ова е ужас, страшно лошо, не само што не е нешто револуционерно и ново, туку мислам и дека е полошо од претходните...

На тие што не им работи

1.Uninstall Game If You tried Many Fix Before .
2.Install Game .
3.Install Steam .
4.Change the Time Zone to +8.00 (Beijing, Hongkong...etc)
and Change the date to 14th NOV 2012
5.Copy Everything from Call of Duty Black Ops II Crackfix Repack SKIDROW to Folder Installation and Overwrite .
6.Block the game in your firewall and mark our cracked content as secure/trusted in your antivirus program
7.Play Game .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom