Ахамza koj petok za ovaj so idi sega ?

--- надополнето: 10 ноември 2012 во 22:02 ---
овој и блог имал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ахамza koj petok za ovaj so idi sega ?
По некој коментар за Иванчо?
Мрда шише,воскреснува кучиња и други надрилекарски способности![]()
Ахам
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 22:02 ---
http://ivaniscelitel.blog.mk/2007/10/04/besplatno-lekuvanje-kaj-svetsko-chudo/#comments![]()
овој и блог имал![]()
Го потстрижува , берберин еСе кладам овој може и да си го д*ка со поглед)))) Ептен е духовит ...
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 01:58 ---
Богами, колку е страшен во погледот , не ни мора да ме допре , веднаш злите духови од мене ќе избегаат![]()
Ќе му ја исцелам јас крвта нему !!!
![]()
goa ivanco koga dojde u goste u strumica tova licen maz na majka makedonija site strumicanki noze iskrsia da go vidat tova ivance lepotance kolku popularen dzoa ivanceСе кладам овој може и да си го д*ка со поглед)))) Ептен е духовит ...
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 01:58 ---
Богами, колку е страшен во погледот , не ни мора да ме допре , веднаш злите духови од мене ќе избегаат![]()
Ќе му ја исцелам јас крвта нему !!!
![]()
goa ivanco koga dojde u goste u strumica tova licen maz na majka makedonija site strumicanki noze iskrsia da go vidat tova ivance lepotance kolku popularen dzoa ivance
Дали сум единствен кој телкинезер го греши за пекинезер?
Дозволи да одговорам во име на месијата, затоа што е зафатен со исцелување на болни за којшто има надеж и сигурен лек во неговите раце.И мене ме интересира истово ко Мачорката. Тие што ја имаме оваа боја на очи и сме скоро според вас заразени од ракот, без разлика што нели оваа боја во гените се пренесува рецесивно ама нели не работите вие со медицински докажани работи која сум јас да ви кажам..
Ќе ве молам да ни кажете уште колку живот ни останува бидејќи по овој податок по цел ден сме на семе синапово во обид да се помириме со судбината, но тешко иде седејќи во неизвесност и чекајќи го судниот ден.
a neso ubavo pisuva nekoj si za ivanco odmah site zlobnici pocnuvat de ovaka de onaka da pisuvat site treba da priznaete nas ivanco e hit u sveto populared dzoa i na televizija samo coveci so zaviduvaat vaka zbore so vi e na vas ivanco mnogu li e popularenВаше превосходство, почитуван господине Иван, дали би сакале, специјално за припадничките на понежниот пол да ни го откриете Вашиот љубовен статус?
Прашувам затоа што Вашата појава во македонскиот ТВ етер доведе до еден необичен феномен: жените заспиваат и се будат со Вашето име на усните и Вашиот лик во мислите, клиниката за пластична хирургија е преполна со мажи кои единствениот излез го гледаат во хируршка интервенција со која барем физички би наликувале на Вас (а оние кои нема да успеат во тоа се решаваат дури и да посегнат по својот живот), салоните за тетоважа се преплавени со очајни жени кои го тетовираат Вашиот лик на најинтимните делови од телото, а врвот на лудилото беше достигнат кога хистерични жени почнаа да тарашкаат по Вашата канта за отпадоци барајќи искористени кондоми од кои би можеле да извадат сперма која подоцна би ја искористиле за ин витро оплодување и би го донеле на свет новиот МЕСИЈА.
Со еден збор, господине Иван, вие го засенивте дури и Солунскиот Атентатор, станавте новиот секс симбол на денешницата, а тоа мора да се признае не е мала работа, дури и за Божји човек како вас.
И уште едно прашање, ако ми дозволите...Во вашата света книга пишува дека луѓето со плави и зелени очи имаат 8% имунитет и 95 % шанси да заболат од рак.
Мене ме јаде прашањето колку проценти имунитет и шанси за рак имаат луѓето со кафеаво-зелени очи? По цели ноќи сметам, пресметувам, со факториели, интеграли, бинарни равенки со две непознати, просто тројно правило, Питагорова теорема, формули за волумен на цилиндар и слично, но сепак не успеав да дојдам до одговорот. Се надевам ќе ми излезете во пресрет. Ви благодарам однапред.
te molam, kazi mi ova, dali ivan leci od turbo-folkerskata satanska muzika, i od uzivatelite vo psihotvorni substituciski drogi? Imam edno ludo mlado, odamna e kinisano i go lazhat dzavolite, go nosevne na dvajse stari babi da mu pejat, ne mozeea da go vratat, glata mu e kako stereo magazin napraena i uste pametta ne mu dojdela. pomagajte, lugje.a neso ubavo pisuva nekoj si za ivanco odmah site zlobnici pocnuvat de ovaka de onaka da pisuvat site treba da priznaete nas ivanco e hit u sveto populared dzoa i na televizija samo coveci so zaviduvaat vaka zbore so vi e na vas ivanco mnogu li e popularen