Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
+1Ne go biva looper.
Willis ne znam shto mu stana, sekakvi ulogi prifakja...
преценет филм, не го ни догледав... од што ми беше интересен...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1Ne go biva looper.
Willis ne znam shto mu stana, sekakvi ulogi prifakja...
Пуштив телевизија и што да видам, филм на Сител. Пробувам да одлучам што е поктастрофално:
преводот, комбинацијата Жан Клод Ван Дам и Денис Родман или моронските дијалози што ги водат.
Никако да се одлучам.
Леле, се сеќавам на филмов ко мал што сум го гледал, кога Ван Дам бега од островот, и кога има сцена со Родман како фрла камен за да активира бомба и успева од втора зашто “Родман не промашува два пати“Пуштив телевизија и што да видам, филм на Сител. Пробувам да одлучам што е поктастрофално:
преводот, комбинацијата Жан Клод Ван Дам и Денис Родман или моронските дијалози што ги водат.
Inace Total Recall ne e los. Go glease nekoj?
More like total bullshit.
Ова можеш да го пишеш само ако не си го гледал оригиналот...од секој аспект е поинтересен, а и визуелниве ефекти ми беа meh.
Koga posleden pat si pofalil nesto vo podforumov, hejter eden?
Znaci jasno ni e, nikogas remake ne bil podobar od originalot, ama vaka ako sudime filmovi niednas nema da uzivame vo istite.
Ako go sudis kako stand alone ili eve da ne recam za "novite generacii" filmot minuva prosek.
I da, Ted ima 7ka od mene radi mnogute referenci!!
За мене remake треба да биде подобар од оригиналот или нема поента да се прави.
Потпаѓаш бе на срањето кое ни го сервираат...само зашто е просек филмов ај да го фалиме. NO!
Или ќе биде профи или GTFO
п.с. Тед да го глеам вечер, утре ќе го хејтам.