stormspeaker
Бекрија
^^Има спољери?
Исто ко да си прочитал мал дескрипшн за филмот на имдб, мислам дека е безбедно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^Има спољери?
Мене уште со тизерот ми фати око филмчево, книгата инаку ја немам читано. Ама кој хејт на невидено му се удри од луѓево кои ја читале книгава, да ти преседне филмот.
Ах, вечниот мрч на луѓето што ги читаат книгите и потоа ги гледаат филмовите...
Кога гледаш филм што е направен според книга што ја имаш читано, заборави на книгата..гледај го филмот како дело за себе. Ме нервираат такви луѓе што ги мрчат филмовите само зашо не ја обработиле приказната така како што тие ја доживеале читајќи ја книгата.
Attila (2001)
Филмот ги опишува освојувањата на водачот на Хуните Атила со Жерард Батлер. Добра акција, добри борби, се надевам ќе ти се допадне.
First Knight (1995)
Овој мене ептен ми се допадна. Со добра екипа Ричард Гир, Сер Шон Конери, Џулија Ормонд. Се работи за градот Камелот и неговото освојување.
Се надевам ти давам добри предлози (ова засега ми текна на тама каква што бараш)
Имаа некои проблеми за време на снимањево, Бред Пит се судрил со режисерот мислам, и доснимуваат сцени па затоа и ја поместија датата требаше порано да искочи, ме мрзи сега да барам што-како...Мене уште со тизерот ми фати око филмчево, книгата инаку ја немам читано. Ама кој хејт на невидено му се удри од луѓево кои ја читале книгава, да ти преседне филмот.
+1Ne go biva looper.
Willis ne znam shto mu stana, sekakvi ulogi prifakja...
Пуштив телевизија и што да видам, филм на Сител. Пробувам да одлучам што е поктастрофално:
преводот, комбинацијата Жан Клод Ван Дам и Денис Родман или моронските дијалози што ги водат.
Никако да се одлучам.
Леле, се сеќавам на филмов ко мал што сум го гледал, кога Ван Дам бега од островот, и кога има сцена со Родман како фрла камен за да активира бомба и успева од втора зашто “Родман не промашува два пати“Пуштив телевизија и што да видам, филм на Сител. Пробувам да одлучам што е поктастрофално:
преводот, комбинацијата Жан Клод Ван Дам и Денис Родман или моронските дијалози што ги водат.
More like total bullshit.
Ова можеш да го пишеш само ако не си го гледал оригиналот...од секој аспект е поинтересен, а и визуелниве ефекти ми беа meh.