Пазарете се тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Дали може да се најде оригинал предна маска за N95 али да е оригинал и колку би ме чинела? Поздрав
јас имам два комада најдобро е да ме побараш да ги видиш не се нови ама се оргинални метални сепак по 350 ден ги давам

PI

Член од
16 февруари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
јас имам два комада најдобро е да ме побараш да ги видиш не се нови ама се оргинални метални сепак по 350 ден ги давам
Ako не се оштетени ке ги земам двете.Пиши ми дали оди комплет со дугмињата за влез во менито што се? пошо црвеното копче ми е малку излижано.Поздрав и пиши како да средиме пошо сум од Прилеп

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
па не се нови сеа ама не се и оштетени многу ... да ги сликам па вечер или утре да ставам слики ... без тастатура идат ... ако ти е за нови гланц оргинални поскапо ќе биде ... да прашам ако сакаш па да ти кажам

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
па не се нови сеа ама не се и оштетени многу ... да ги сликам па вечер или утре да ставам слики ... без тастатура идат ... ако ти е за нови гланц оргинални поскапо ќе биде ... да прашам ако сакаш па да ти кажам
Торте ај најди ми задно капаче...оноа за батеријата...Може ? И кажи колку кеш!!!. Поздрав

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Торте ај најди ми задно капаче...оноа за батеријата...Може ? И кажи колку кеш!!!. Поздрав
Утре ќе ти кажам точно ... иначе моментално имам за Н95 две предни маски, средишниот дел лила таков оргинален и делот кај камерата што стои што се отвара кругот ... тоа се се од телефон извадени не се нови

п.с. :vozbud: имам и други маски делови слушалки кабли и опреми па ако му треба на некој нека ме побара :helou:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
Колку би можел да го продадам к850, 2-3 месеци стар, во одлична состојба?
И дали некој од мобилариве би ми го откупил и по која цена?

PI

Член од
16 февруари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Ако не ти е проблем стави слика да видам во која состојба се пошо ако се гребнати колку мојата џабе ми се. Ако можеш прашај колку е нова предна маска (може комплет со тастери) или ако се продаваат комплет и предна и задна , пиши па ке средиме.
Поздрав

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
сега во моментов имам уште две парчиња на лагер, едни ќе земе коска147 (уствари незнам дали го знаеш) другите ако не дојдат утре пред 12 часот да ми ги земат едни прилепчани ќе ги видиш, ако не ќе мора по нарачка да идат... како и да е фабрички оригинал нема никаде да најдеш, ни во алфа копи - ама сепак се оригинални.
ок ондак уопште да не трошам ни бензин ни време (јбг сесија е).

ќе идам преку алфа копи ондак - оригинал си е оригинал.

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Колку би можел да го продадам к850, 2-3 месеци стар, во одлична состојба?
И дали некој од мобилариве би ми го откупил и по која цена?
A кажи друже дали бе правел замена со п990и?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ок ондак уопште да не трошам ни бензин ни време (јбг сесија е).

ќе идам преку алфа копи ондак - оригинал си е оригинал.
незнам колку ме сфати, истата маска што ќе ја најдеш во алфа копи ќе ја најдеш и кај мене, и кај торте (можеби) и во преку 20 мобилари низ Скопје.

Како и да е во моментов имам една црна без тастатура и една цигла/црвено/кафена боја со среберено и тастатура а од понеделник ќе имам и поголем избор.

има и розеви, жолти етц..

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
DzoOLe, а ако го продаваш тој мобилен, за колку би ми го продал? Зборам за п990и, и во каква состојба е? Има проблеми со скринот, изгребан ли е, или само ти здосади(или па не ти се допаѓа) па го продаваш?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
400 денари добра копија на оригинал, т.е. исто како твоето вчера што го видов.

во комплетот иде ова:

а ги имам следниве бои за обичната н95ка

додека фабрички оригинал на маска од Н95 со сите делови на неа и монтажа е 1850 денари.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
незнам колку ме сфати, истата маска што ќе ја најдеш во алфа копи ќе ја најдеш и кај мене, и кај торте (можеби) и во преку 20 мобилари низ Скопје.

Како и да е во моментов имам една црна без тастатура и една цигла/црвено/кафена боја со среберено и тастатура а од понеделник ќе имам и поголем избор.

има и розеви, жолти етц..

Епа очигледно не сум те сфатил. ај од понеделник ќе поминам

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ако ги нема кај некро ... побарај ме мене имам оргинален преден дел + средна маска + заден дел со капаче + сите пропратни делчиња како капаче за мемориска сунгерчиња све тоа, црни од мјузик едишн нокиа Н73 за 800 ден ;)
ако ти е нова и оригинална, значи да не е извадена од телефон етц... би ти ја купил :wink:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
-Не, само го продавам, ама барам совет по која цена да го дадам..
Вака, одприлика барам 220 евра.. Има заинтересирани?

-А кажете ми по која цена оди арманито?

Kajgana Shop

На врв Bottom