- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 387
- Поени од реакции
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
океј, ноу проблемо!Ок, другар ќе го земам во предвид и твојов, бидејќи веќе еден јузер од овде исто така ми понуди P990i, а и ќе почекам уште некои предлози...![]()
VoIMPULS go ima P1i za 18000 po naracka.Eden drugar go kupi.Ama se cudev deka na pre-paid e 18000 a na post-paid 20 000.кај е 17000 нов п1 ???:uvo:
Имаат овие од Импулс вебсајт? Ако е 17000 П1 тогаш одлично!Баш сега гледав, 17600 е P1 во Импулс за припејд (или само телефон не сум сигурна).
17 000 е? Ја овде видов дека е 28.000. http://www.germanos.com.mk/product.asp?lang=lc&lid=7&menuID=2&PrID=5960
Фала ти за одговорот. Но ако има уште некој неколку предлози, било половни или на ново за таа цена нека пише. :smir:
OMGВо Ледиком е 16500 денари :smir:

OMG
Kaj се наоѓа па оваа продавница? Само во Скопје ја има? За жал не сум од Скопје ама обавезно идам за телефонов.
гаранција една година преку космофон и тоа гаранцијата е од Алфа Копи (Нокиа земав). Цените.. одлични. А мобиларата е.. ептен средена, огранок на т-мобиле, со свој паркинг, услужливи.. пријатно изненадена сум. :smir: