Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
SE p990i значи, со 1г меморија, фулл пакетиште, уште 2 месеца гаранција, од Тмобиле, Француски ориџинал! 180e!
Сликиве се тапа, ама тоа е, 5310 :P

Attachments

• Slika005.jpg
    Slika005.jpg
    98,7 KB · Прегледи: 87
  • Slika004.jpg
    Slika004.jpg
    83,4 KB · Прегледи: 86
  • Slika007.jpg
    Slika007.jpg
    92,6 KB · Прегледи: 88
Ок, другар ќе го земам во предвид и твојов, бидејќи веќе еден јузер од овде исто така ми понуди P990i, а и ќе почекам уште некои предлози... :)

колку иде оригинал маска (црна) за n73?

само преднот дел од маската и капачето позади за батерија + камера = 900 денари
комплет маската, преден, среден и заден дел без тастатура - 1000 денари
комплет маската, преден, среден и заден дел со тастатура - 1200 денари

монтажа на средниот + преден + заден дел = 300 денари.

А на тастатура монтажа?

ахаха... значи на тастатура, на преден дел или само на задното капаче - монтажата е бесплатна.

во тие триста денари влегува монтажа само на средната, затоа што тука има највеќе малтретирање и ризик.

Баш сега гледав, 17600 е P1 во Импулс за припејд (или само телефон не сум сигурна).

17 000 е? Ја овде видов дека е 28.000. http://www.germanos.com.mk/product.asp?lang=lc&lid=7&menuID=2&PrID=5960
Фала ти за одговорот. Но ако има уште некој неколку предлози, било половни или на ново за таа цена нека пише. :smir:

Во ИМПУЛС е 18 000 нов,по мобиларите е сигурно нешто поевтин,разбрај малце поактивно:smir:

Едит: Ме претркала Драгана хехе

Во Ледиком е 16500 денари :smir:

OMG :)
Kaj се наоѓа па оваа продавница? Само во Скопје ја има? За жал не сум од Скопје ама обавезно идам за телефонов.

Да во Скопје е. Да не искочи како реклама или нешто ако сакаш да ти кажам каде е пиши ми ПП. Инаку денес купив од таму телефон иако отидов со доза на резерва. Добив кутија запечатена фабрички, ја отворив се на место се спакувано сјае и мириса на ново :) гаранција една година преку космофон и тоа гаранцијата е од Алфа Копи (Нокиа земав). Цените.. одлични. А мобиларата е.. ептен средена, огранок на т-мобиле, со свој паркинг, услужливи.. пријатно изненадена сум. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom